To je razlog, zakaj ženske tako privlačijo 'poredni' fantje

Vsaka si želi moškega, ki bi z njo ravnal kot s kraljico, a kolena se zašibijo tudi ob takšnih, ki na to ne pomislijo.

18.11.2018 ob 5:00

seksi_tip_obala_morje.jpg

Čeprav si ženske želijo nekoga, ki bi z njo ravnal kot s kraljico, se redka upre šarmu fanta, ki mu to ne pride na misel.

Najbrž je ni pripadnice nežnejšega spola, ki se vsaj enkrat v življenju ne bi vprašala, kaj je tako privlačnega na porednih fantih ter kje tiči skrivnost njihovega šarma.

V ljubezenski zgodovini večine žensk je vsaj en moški, ki je pošiljal dvoumna sporočila, jo pustil čakati, se je neprestano spogledoval z drugimi in se igral z ljubeznijo. Kljub temu se mu ni bilo mogoče upreti.

Poglejte si tri razloge, zakaj so poredni fantje tako zapeljivi.


1 Čista karizma

Poreden fant vedno ve, kako nekomu zlesti pod kožo. Ima pogled zapeljivca in premore odlično tehniko zapeljevanja.

Zna izbirati besede, dajati komplimente in v trenutku spodnesti tla pod nogami. Vse to počne na malce predrzen in samozavesten način in prav ta predrznost je tista, ki mu zagotavlja največ uspeha.


2 Je nedostopen

Čeprav zna zapeljati, se zna tudi izogniti in se ne pusti ujeti. Res je sicer, da imajo ženske rade natančen razpored in urnik, prav nepredvidljivost porednega fanta pa v njih zbuja pričakovanje in upanje, da ga bodo ob naslednjem srečanju vendarle popolnoma osvojile.

Njegova prezaposlenost z delom, prijatelji ali zabavo jih seveda nervira, na drugi strani pa na moč privlači.


3 Čisti izziv

Slabi fantje se ne oglašajo na vsak klic, ne pridejo vedno in izbranki ne zgolj kimajo. Z njo ne ravnajo kot s kraljico. Svojih potreb nikoli ne zanemarjajo na račun drugih, ne trudijo se ugajati za vsako ceno in prav to v ženskah predstavlja neizmeren izziv in budi željo, da bi jih spremenile, ukrotile in vendarle privezale nase.

Kar pa jim seveda v večini primerov ne uspe in se na koncu zato malce šegavo sprašujejo, kaj za vraga je bilo na porednem fantu tako privlačnega, če pa je imel vse lastnosti, ki naj bi jih idealen partner ne bi imel.

Avtorica: M. FL.
Foto: Unsplash

Preberite še: Tako moški v resnici vidijo ženske v kopalkah ali pa Ja, prosim! 4 poze za daljši seks.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)