Tako se za vedno rešite bivšega

Napišite mu pismo in vanj zlijte jezo ter se mu na koncu zahvalite za vse osvojene lekcije.

1.10.2015 ob 12:30

shutterstock_130273169.jpg

Bivši. Beseda, ki v vsaki ženski izzove čustva. Takšna ali drugačna, največkrat pa negativna in zato vas ovirajo, da bi z življenjem šli naprej. Spoznajte, kaj storiti, da bi ga za vedno pregnali iz misli ali da bi se vsaj z njim nehali obremenjevati.


Že slediš Mični na Facebooku?


Zapomnite si, da si zaslužite srečo. Ne spreglejte članka Pravilo 50-30-20 za srečo v ljubezni.

Pomislite, kaj vas jezi. Jeza je en najbolj izrazitih občutkov, ki vas prevevajo tedaj, ko sta se ravno razšla. In ker ne želite biti preveč zagrenjeni in nastrojeni, jo potiskate nekam v ozadje. Kar pa je narobe. Namesto, da to čustvo zatirate, si ga priznajte in dobro razmislite, kje so njegove korenine. Ko boste končno ozavestili vzroke jeze, si boste z lahkoto priznali, da ste upravičeno jezni in da je bivši z razlogom bivši.

shutterstock_138840236.jpg

Napišite mu pismo. Ko boste enkrat povsem na jasnem, s čim in kako vas je najbolj ujezil, užalostil ali spravil na rob obupa, mu napišite pismo. Vanj strnite vse, kar vam leži na duši. Seveda mu pisma ne boste poslali, pač pa ga boste spravili ter ga prebrali vsakič, ko boste v dilemi, ali sta se tedaj, ko sta se razšla, odločila prav. Ko ga boste odložili, ne boste več v dvomih.

Osvojite lekcijo. Vsako razmerje s seboj prinaša svojo lekcijo. Pomislite, kaj v vajinem ni šlo tako, kot naj bi in pazite, da ne boste naslednjič ponavljali istih napak. Ter se v mislih bivšemu zahvalite. Brez njega se tega nikoli ne bi naučili.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)