5 znakov, da ste našli ljubezen svojega življenja

O tem, da imate ob sebi pravega partnerja, najbolj zgovorno pričajo naslednje stvari ...

26.10.2018 ob 1:54

par_ljubezen_sredi_polja.jpg

Če se želite prepričati, ali se vajina zveza odvija v pravo smer, bodite pozorni na sledeče znake in odkrijte, ali ste našli ljubezen vašega življenja.

1 Položaj spanja. Položaj, v katerem spita, lahko veliko pove o vajini zvezi in občutkih. Pari, ki se tik preden potonejo v spanec in takoj, ko se iz njega prebudijo, objemajo in razvajajo, so povezani, čustva med njimi pa so spontana. Prav tako velja, da je vajina zveza močna, če spita oddaljena le nekaj centimetrov in se med spanjem zgolj dotikata.

2 Hvaležnost. Strokovnjaki zatrjujejo, da je hvaležnost, torej uporaba besedice hvala v razmerju mnogo bolj pomembno kot besede ljubim te. Izkazovanje hvaležnosti za najmanjša dejanja samo po sebi govori o ljubezni in hkrati nakazuje na močno povezanost ter na iskrena čustva.

3 Interesi in pogovor. Več raziskav je pokazalo, da imajo pari, ki imajo podoben način izražanja in med govorom uporabljajo podobne pojme ter imajo podoben smisel za humor, veliko možnosti da bi ostali skupaj in osnovali uspešno zvezo. Enako velja tudi za interese in življenjska stališča.

4 Poljubi in dotiki. Ti niso rezervirani zgolj za svežo zvezo. Nasprotno: takšno izkazovanje čustev nakazuje na povezanost med partnerjema v kateri koli življenjski dobi. In tisti, ki si vedno izkazujejo nežnost, imajo izpopolnjeno in kvalitetno zvezo.

5 Družba. Strokovnjaki trdijo, da so pari, ki se velikokrat zabavajo v družbi še enega para, veliko bolj povezani in imajo bolj kvalitetno zvezo od tistih, ki te navade nimajo. Prav tako takšen način zabave krepi zvezo med partnerjema in jima zaradi možnosti primerjave z drugimi pomaga iz prenekatere zagate.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 20 lastnosti žensk, ki moške res odbijajo ali pa 7 napak v postelji, ki vam uničujejo seks

Priporočamo tudi: Tri najmočnejše vezi vsakega razmerja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)