Tako je, če ljubiš moškega, ki je po horoskopu lev

Ponosen, samovšečen in opazen lev zna kraljevsko izkazovati svojo ljubezen.

9.1.2019 ob 6:03

par_seksi_stena_moski_zenska_poljub_micna.jpg

Levi slovijo po svojem ponosu, velikem egu, oni sijejo kjerkoli se pojavijo, poskrbijo, da jih vsi občudujejo in živijo življenje v presežkih. Kako pa lev ljubi, razkriva Cosmopolitan.

S kom se najbolje ujema?

Romantična tehtnica se z levom odlično ujema. Ta mu zna vedno spogledljivo pokazati, kako mogoče in poseben je. Ker lev uživa v dinamičnem razmerju, uspešno zvezo osnuje tudi z energičnim ovnom. Oba sta neustrašna in pogumna, znata uživati življenje ter se spopadati s takšnimi in drugačnimi izzivi.

Vedno v središču pozornosti

Lev je najbolj vpadljivo in sijoče znamenje zodiaka. Seveda, saj mu vlada Sonce, največje, najvidnejše in bleščeče nebesno telo, ki stalno oddaja energijo in toploto. Lev je ognjeno znamenje in pričakuje oboževanje vseh, ki ga poznajo, a odobravanje in poveličevanje vrača prav v tolikšni meri, kot ga prejema. Bolje, kot se počuti sam, bolje se imajo vsi v njegovi družbi. Če je torej vaš dragi rojen v znamenju leva, poskrbite, da bo srečen in poskrbel bo, da se boste ob njem počutili kot kraljica.

Neusahljiv vir energije

Čeprav močan in mogočen, je po srcu igriv, živi po svojih pravilih ter premore veliko samozavesti. On je prepričan vase, v svoje zmožnosti in sposobnosti ter v svoj prav in nemogoče ga je prepričati, da se včasih vendarle moti.
Premore neizmerno veliko energije, ko jo mora sproščati. Celo kadar ima res slab dan, oddaja tople in živahne vibracije.

Resen, predan in opazen

Sicer je lev stabilno znamenje, kar pomeni, da vse odnose, zlasti romantične, jemlje zelo resno. Bežne romance mu niso pisane na kožo, on pričakuje nekaj trajnega. Nekaj, kjer bodo do izraza prišle vse njegove kvalitete.

Levu vlada srce. Ko si nekaj zaželi, to tudi dobi. Zato na osvajalskem pohodu ne odneha. Ženejo ga trma, ponos ter pripravljenost premagati vsak, še tako velik izziv.

V resnici zlahka pritegne pozornost: on je opazen, zabaven, spogledljiv in premore izjemen smisel za humor, le kdo ga torej ne bi imel rad? Dobro skrbi zase, je mojster pogovorov in zapeljevanja ter v razmerju lahko veliko ponudi: je poseben, izviren in zvest. Nezvestobo zavoha že na daleč in ne prenese neresnice ter dvoumnih igric.

Romantika z veliko začetnico

V ozvezdju leva rojen moški je nepoboljšljiv romantik. Kar pokaže z impresivnimi gestami, zvenečimi besedami, bogatimi darili in neskončnimi objavami vajinih fotk na družabnih omrežjih. Kajti prav tam vaju (njega) opazi res veliko ljudi.

Življenje ob njem je videti kot predstava. Celo tedaj, ko sta sama, se držita za roke ali poljubljata, bi zlahka osvojil Oskarja. Zato, če sami niste najbolj naklonjeni bučnim aplavzom množic in soju žarometov ter ste raje, kot v središču pozornosti, nekoliko odmaknjeni, lev za vas ni najboljša izbira. Ob njem nikoli ne boste neopazni. V kolikor pa ne morete skriti ponosa ob dejstvu, da je vaš dragi res nekaj posebnega, boste sijali skupaj z njim.

Previdno s kritiko

Tako kot Sonce, lev ožarja vse okoli sebe in vsi, ki so mu blizu, morajo ostati v njegovi orbiti. Če ne premorete res močnega značaja, se boste ob njem nekoliko izgubili, kajti lev je trmast in verjame vase. V kolikor mu boste očitali, da ne premore empatije in da na zadeve ne zna pogledati z drugega zornega kota, bo užaljen in prepričan, da mu s temi očitki delate veliko krivico.

Kritiko lev sprejme težko, zato z njo previdno, če nočete, da bi življenje z njim postalo nočna mora. Ne, to ne pomeni, da je nedotakljiv, pomeni pa, da je vsako grajo treba hitro uravnotežiti s pohvalo in humorjem. Če boste igrali prav ter ga pustili v veri, da je najboljši in najbolj kraljevski, boste nedvomno v zvezi z njim deležni vsega, kar si zaslužite. Pa naj bo v materialnem ali nematerialnem smislu.

Velik ego in prav takšno srce

Res je, lev ima velik ego, a ima tudi veliko srce. Njemu je mogoče zaupati in njegova ljubezen je trdna ter neomajna. On bo storil vse, da bo uničil morebitne grožnje, ki prežijo na vajin odnos in če ga boste nesebično ljubili, vas bo zasipal s pozornostjo, da še sami ne boste vedeli, kam z njo.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: kako ljubi škorpijon ali pa Horoskop: tako je, če si v zvezi z moškim, ki je rojen v znamenju rib

Priporočamo tudi: Horoskop: rojeni v teh 6 znakih se najbolje poljubljajo in Horoskop: tako ljubosumna so posamezna znamenja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)