Slavni pari z neslavnim koncem (in kaj se lahko naučite iz njihovih zgodb)

Razhodi v svetu znanih so odmevni in deležni velike pozornosti, prinašajo pa tudi nauke, ki bi jih morali upoštevati vsi.

26.4.2019 ob 4:42

demi_moore_micna.jpg

Razhodi so del življenja. Tudi v svetu zvezdnikov so nekaj povsem običajnega, nemalo stvari pa se je iz njihove izkušnje mogoče naučiti. Nekaj najbolj odmevnih ljubezenskih brodolomov z uporabim naukom so izpostavili na portalu Modern man.

Carmen Electra in Dennis Rodman: Droge in alkohol uničijo zakon

Bila sta svojevrsten primer, njun zakon je bil pol vzponov in padcev ter predvsem poln droge, alkohola in odmevnih zabav. V resnici nista imela prav veliko možnosti in kot je Electra leta 2014 zaupala v pogovorni oddaji Oprah, je bil njun zakon najslabši na planetu.

Katy Perry in Russell Brand: Zakona ne končajte s kratkim sporočilom

Tako kot vsak drug zakonski par, sta imela težave. On je bil prepričan, da skupaj preživita premalo časa in je želel otroke, ona mu je očitala neobičajen nakit in se ni hotela odpovedati podobi deklice.

In ko je on imel vsega dovolj, je namero o ločitvi predočil kar s kratkim sporočilom. Kar je v resnici dokaj strahopetna in povsem neprimerna gesta.

katy_perry_russell_brand_micna.jpg

Lisa Marie Presley in Nicolas Cage: Naglica ni na mestu

Večkrat sta se razšla, se znova našla, dokler se nista ob 25. obletnici Elvisove smrti hipoma odločila trajno okronati svojo ljubezen. Komaj 108 dni kasneje pa vložila vlogo za ločitev. Kot je povedala ona, se sploh ne bi smela poročiti. Očitno se ni motila, je pa to bil zanjo tretji ter zanj drugi zakon.

lisa_marie_presley_nicolas_cage_micna.jpg

Sienna Miller in Jude Law: Preverite varuško

Par sta postala po snemanju filma Alfie, kjer sta bila soigralca. Leta 2003 sta se poročila in tri leta kasneje ločila. Razlog: on je priznal, da se je zabaval z varuško njegovih otrok iz prvega zakona. Čeprav se je šušljalo, da bosta poskusila znova, se zadeva ni obnesla. Morda tudi zato, ker so na dan pricurljali namigi, da se je ona zapletla z igralcem Danielom Craigom.

sienna_miller_jude_law_micna.jpg

Robert Pattinson in Kristen Stewart: Opravičilo včasih ni dovolj

Iskrica je preskočila na snemanju sage Somrak in kmalu sta postala par. A po štirih letih zveze je Kristen zaneslo v naročje režiserja Sneguljčice Ruperta Sandersa in Pattison ji prevare kljub temu, da se mu je opravičila, ni odpustil ter sta se leta  2014 dokončno razšla.

Demi Moore in Ashton Kutcher: Leta so pomembna

Tedaj, ko sta postala par, sta sprožila nemalo govoric. Zlasti, ker je ona 15 let starejša od njega. Dolga leta sta sicer uspešno krmarila med zakonskim in poslovnim življenjem in zdelo se je, da jima razlika v starosti ter zlobni jeziki ne morejo do živega. A leta 2013 sta po osmih letih zveze vrgla puško v koruzo. Očitno so bile razlike med njima le prevelika ovira.

robert_pattinson_kristen_stewart_micna.jpg

Arnold Schwarzenegger in Maria Shriver : Nič ni večnega

Igralec in politik Arnold Schwarzenegger se je z novinarko Mario Shriver poročil leta 1986, leta 2011 pa se je ona odselila iz skupnega doma. Kmalu so na dan prišle umazane podrobnosti iz njunega življenja, zlasti, da je Arnold oče otroka ene od njunih gospodinjskih pomočnic in dolg ter na videz skladen zakon je na očeh javnosti šel po zlu.

arnold_schwarzenegger_maria_shriver_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Najbolj legendarne zgodbe, povezane z zarokami slavnih parov ali Slavni pari, ki so se zaljubili na zmenku na slepo in Zlata pravila slavnih parov: kako ohranjajo ljubezen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)