Rešitve za tiste, ki niso najboljše kavbojke

Idealni nasveti za malce bolj lene.

22.9.2017 ob 1:55

kavbojka.jpg

Položaj kavbojka odgovarja veliko pripadnicam nežnejšega spola. A vsem pač ne. Za nekatere je to najbolj priljubljena poza, druge bi se raje odpovedale seksu, kot bi cel odnos vodile igro.

Kar je povsem razumljivo. Kajti roko na srce, kavbojka je zelo naporna in izčrpanost je po njej primerljiva s tisto, ki se pojavi po uri aerobike. Intenzivne. Včasih se med samo akcijo poraja misel, da srce ne bo zmoglo vseh naporov in bo na nagrobniku pisalo kaj neprimernega. Denimo: zapustila nas je, ko je jezdila tako, da bi ji vsi zavidali.

Ob vsem tem je skoraj na dlani, da orgazem ni tako samo po sebi umevna zadeva, kot bi za "idealno pozo za ženske" pričakovali. V bistvu je verjetnost zanj velikokrat tolikšna, kot možnost za glavni dobitek na loteriji. Prav zato je spolna terapevtka in strokovnjakinja Gigi Engle za Marie Claire nanizala nekaj napotkov za vse malce lene in tiste, ki raje ležijo na blazinah. Kako vendarle uživati tudi v tem, še kako napornem položaju?

Več zanimivih dejstev najdete na Facebooku.

Priskrbi si dodatne blazine

Kavbojka seveda vključuje veliko poskakovanja gor in dol v hitrosti, ki ne zagotavlja ravno udobja in s tem ne ugodja. Gravitacija v njej ni na strani ljubimke, izjemni užitki pa zato ne pridejo zlahka ali jih sploh ni. Res je, mogoče je malo upočasniti in se s klitorisom pritisniti tesno ob telo partnerja, a samo vprašanje časa je, kdaj bo vse skupaj znova prešlo na poskoke. Kajti, tudi druga oseba si zasluži užitke.

Zato uporabite dodatne blazine. Vzemite dve in si po eno položite pod vsako koleno. Boljše bodo nekoliko trše, denimo tiste s kavča in ne one s postelje, na katerih ponoči počiva vaša glava. Zaradi mehkobe najbrž ne bodo zalegle.

Vaš dragi bo še vedno deležen dovolj gibanja, vam pa ne bo treba poskakovati tako visoko. Verjemite, razlika bo velika.

PREBERITE še // Deset fizičnih atributov, ki se jim moški ne morejo upreti

Predlagaj položaj, v katerem boš dejansko uživala

Z besedami vodite dragega v alternativni položaj. Ko predlaga, da bodite zgoraj, se nikar ne namrščite in s pikrim glasom pripomnite, da bi raje odtekli dva kroga na stadionu. Takoj boste ubili razpoloženje obeh.

Raje mu s seksi glasom zašepetajte predlog, ki bo odličen za oba. "Veliko raje bi, da me vzameš od zadaj. Tako seksi si, ko si v postelji glavni," denimo. Uporabite domišljijo ter ne da bi ubili razpoloženje, vodo speljite na svoj mlin.

Izberita raje lotus

Resnica je, da se kavbojki ni mogoče izogibati za vedno. Res je, ste bolj lene sorte, a nočete, da bi partner mislil, da tega položaja nikakor ne zmorete.

Lotus je odlična alternativa tej pozi. Kajti, še vedno ste vi zgoraj, je zelo seksi in ni vam treba pred orgazmom izpustiti duše.

Naj se torej on usede na posteljo, vi se usedite v njegovo naročje z obrazom obrnjenim proti njemu in opravite zadeve. Lahko se gibate naprej in nazaj, pri tem odlično stimulirate klitoris in še vedno imate glavno besedo. Ker se med tem lahko strastno poljubljata, bo zadeva še intimnejša in celotna igra na moč senzualna.

Uporabi roki za ravnotežje

Torej, znova ste se znašli zgoraj. Kar je je, a za lažjo izvedbo izkoristite svoj zgornji del telesa. Medtem, ko s spodnjim poskakujete, se s trupom nagnite naprej in se ob telesu dragega naslonite na svoji roki.

Plus bo tudi zanj, saj bosta tik pred njegovim obrazom vaši dojki. Drži, tudi v tem položaju se boste izčrpali, a vendar boste zdržali dlje, kot v običajni kavbojki.

V spalnico prinesite igračke (in naj jih on uporabi)

Dve od treh žensk za orgazem potrebujeta stimulacijo klitorisa. In medtem, ko poskakujete gor in dol, je prav ta čudežni gumbek malo zanemarjen. Prav tako preobremenjena stegna še kako uničujejo trenutek.

Zato v posteljo prinesite vibrator ali dva in naj ju uporablja on. Tako bo zatopljen v igro, da si boste lahko med poskakovanjem privoščili malo predaha. In še: prišlo vam bo, ko boste zgoraj.

Naj medtem, ko si zgoraj, dela on

Naslonili ste se na roke. Ko se pripeljete tik do točke eksplozije, nekoliko usločite hrbet. Nekako tako, kot v joga položaju mačka. Tako bo partner dobil dovolj prostora, da bo lahko aktivno sodeloval tudi sam. Čeprav je spodaj. Lahko se povsem ustavite, medtem, ko opravlja delo. Imel bo vse niti v rokah, čeprav se mu bo zdelo, da ste vi tisti, ki ima glavno besedo. Konec koncev ste na vrhu. Spodbudite zadeve in mu zašepetajte, kako seksi je, ko on pospeši ritem, četudi leži pod vami.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)