Pohvale, ki jih fant vedno rad sliši

Veste, kako mu učinkovito popihati na dušo? Še kako je to mogoče s pravimi pohvalami.

21.9.2015 ob 1:30

ljubezen_shutterstock_257801353.jpg

Nežno božanje njegovega ega nikakor ni  zanemarljivo ali odvečno početje.

Že slediš Mični na Facebooku?

Če mu boste namenili katerega od sledečih petih komplimentov, boste nedvomno dosegli tisto, kar pričakujete: da vas bo ljubil še bolj.

Ob tebi se počutim tako varno -  Vsakemu moškemu prija misel, da svojo izbranko varuje ter jo ščiti. In če misel postane resničnost, njegov ego in ljubezen do vas v hipu dokaj narasteta.

Obožujem, ko vse svoje moči usmeriš v dosego cilja - S tem ne hvalite samo njegovih dosežkov pač pa tudi lastnosti, ki so ga do njih pripeljali. Tako mu boste povedali, da ga cenite zaradi njega samega in ne zgolj zaradi doseženih ciljev, hkrati pa tudi, da ga pri doseganju teh podpirate in mu stojite ob strani.

Tako seksi si, ko kuhaš - Že samo »tako seksi si« bo dovolj, a če boste dodali še dejanje, ki ga pravkar opravlja, mu boste povedali, da vidite veliko več kot zgolj delo, ki ga morda izvaja že povsem rutinsko.

Imaš čudovite mišice, videti je, da telovadiš - Moški niso pogosto deležni pohval glede zunanjosti. In če mu boste namenili takšnega, zagotovo ne bo ostal ravnodušen.

Prijateljicam sem povedala, da sem res srečna, ker si ob meni - Občutek, da ga hvalite pred prijateljicami, je zanj fenomenalen. Brez dvoma bo ob tem malce (ali močno) zrasla njegova samozavest pa tudi ljubezen do vas. In prav tega ste si nadejali, kajne?

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)