Njegove strogo varovane skrivnosti o oralnem seksu

Zagotovo ti jih ne bo zaupal za nobeno ceno.

13.1.2018 ob 6:05

molci_micna.jpg

Čeprav tedaj, ko ga razvajaš z usti, zadeve še tako obvladaš in si prepričana vase, o tem, kaj on doživlja ter razmišlja, ne veš ravno vsega. Obstajajo namreč skrivnosti o oralnem seksu, ki ti jih ne bi zaupal za nobeno ceno. Tu je nekaj najbolj varovanih.

Včasih z mislimi ni pri stvari

Ta oblika odnosa mu prinaša svojevrstno sprostitev, med katero z mislimi odtava v druge dimenzije. S tem ni nič narobe. V bistvu je to zate kompliment, samo poskrbi, da ne bo zaspal.

Rad bi vedel, kaj pričakuješ

Zelo ti bo hvaležen, če mu boš namignila, kako naj bi se po tvojem scenariju zadeva zaključila. Končnega produkta nisi primorana pogoltniti, a daj mu priložnost, da ta ne bo nehote pristal na tvojem obrazu ali v ustih. Zato, ker hoče biti vljuden in uvideven.

Njegovi testisi so vir dileme

Po eni strani si želi, da bi jih nežno razvajala in po drugi se boji, da bi se zadeva prav zato prehitro končala.

Čudovito je, ker lahko lenari

Velik plus zanj predstavlja dejstvo, da lahko med tem, ko imaš ti vse niti v rokah, samo leži in uživa. To je glavni namen. Doseči vrhunec brez vsakršnega napora.

Oralni seks ne more biti slab

Če res nisi preveč groba in agresivna, ne moreš zgrešiti. Pazi torej na zobe, zanašaj se na ustnice, jezik in roke, z njegovim orodjem delaj z občutkom ter zagotovo bo užival.

Pogosto se zadržuje

Najbrž bi že davno lahko doživel orgazem, a mu preveč godi, da bi se mu mudilo.

Uživa v pogledu

Nate. S prhljajem in mastnimi lasmi se ne obremenjuj. Tega on ne opazi.

Bi malo tega in malo onega

Splošno znana resnica je, da ima raje lizanje kot sesanje. A prvo ga ne bo pripeljejo do orgazma. Sprehajanje je zabavno, vendar se je na dolgo pot bolje odpraviti z avtom.

Ni vedno prepričan v tvoja pričakovanja

Naj bi bil oralni seks zgolj predigra ali glavno dejanje? Ga hočeš pripeljati do konca ali si obetaš tudi penetracijo? Včasih težko prepozna, kakšen je tvoj namen in to lahko prinese nemalo zmede. Zato morda ne bi bilo slabo, če bi diskretno namignila, česa si obetaš.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)