Zanimiv položaj, ki žensko pripelje do orgazma v treh minutah

Obstaja položaj, s pomočjo katerega bo njen orgazem med oralnim seksom kot na dlani.

4.11.2019 ob 2:05 | Foto: GettyImages | Avtor: M. FL.

Oralni seks, ki bi ji pričaral vrhunec, ni vedno lahka naloga in včasih zadeve trajajo dlje, kot si je tisti, ki se je spustil niže, nadejal. Je že tako, da ženske potrebujejo več stimulacije od moških.

Prav tako je dejstvo, da je vsaka pripadnica nežnejšega spola zgodba zase in kar odgovarja eni, ne prija nujno tudi drugi. A kot so zapisali nekateri uporabniki spletne platforme Reddit obstaja trik, ki lahko hitreje pripelje do končnega cilja.

"Oralno zadovoljevanje drage mi je bilo vedno v velik užitek, a skoraj nikoli ni doživela orgazma. Vselej je prišla čisto blizu, le redko pa tudi do konca. Res je, da je oralni seks odlična predigra, a včasih sem si želel, da bi vrhunec doživela zgolj z mojim razvajanjem njene vagine," je zapisal en od uporabnikov omenjene strani in nadaljeval:

"Zato sem se pred kratkim odločil malo podkrepiti svoje teoretično znanje in naletel na tako imenovano metodo kivin. Tisti, ki jo že poznajo, so jo opisovali kot zagotovo ter hitro pot do cilja, saj naj bi žensko med oralnim seksom do orgazma pripeljala v zgolj nekaj minutah. Nama uspe v desetih."

 

Sliši se zanimivo in spodbudno, kaj pa o zadevi pravi seksologinja Annabelle Knight?

Kaj metoda kivin sploh je?

"Gre za zanimiv način izvajanja oralnega seksa," je za Cosmopolitan povedala Knightova in dodala: "Po izkušnjah tistih, ki jo poznajo in izvajajo, je izjemno učinkovita in nekoga z vagino do vrhunca pripelje v zgolj treh minutah. 60 odstotkov žensk dejansko zatrjuje, da z njo orgazem doživijo hitreje, kot med običajnim oralnim seksom. Vsekakor jo je vredno preizkusiti. Že zgolj z namenom, da bi preverili, ali je res tako izjemna."

Kako jo izvajati?

"Namesto, da se tisti, ki jo razvaja, namesti med njene noge, se ji približa od strani," je pojasnila Annabelle. "Nato palec in kazalec položi na eno stran klitorisa, ga nekoliko privzdigne ter vulvo z jezikom obdeluje od strani."

Tako je stimulirana širša površina okoli ščegetavčka kot pri običajnem oralnem seksu.

Sam položaj

Ta lahko predstavlja malce izziva. Kot je povedala seksologinja, se lahko tisti, ki je spodaj, njeni intimi približa pod njeno nogo ali se povzpne čez njo, kar je po njenem mnenju sicer boljša taktika.

Medtem, ki je ena roka zadolžena za klitoris, lahko z drugo stimulira presredek, torej področje med vagino in anusom. Ko začuti, da se ona bliža orgazmu, pa se predvsem osredotoč na klitoris, katerega draži z jezikom.

V resnici gre torej za tri različne tehnike: pristop s strani, ročna stimulacija in draženje z jezikom.

 

Kakšni so občutki?

Glede na izkušnje uporabnikov spletne strani Reddit, izjemni. Z roko, ki je na presredku, lahko tisti, ki izvaja oralni seks, občuti krčenje mišic intimnega področja, ona pa orgazem doživi v nekaj minutah. Domala vsi odzivi so pozitivni. Tako s strani moških kot žensk.

Kljub vsemu …

Kot k celotni zgodbi dodaja Annabelle: "Seveda sem vedno za preizkušanje novih prijemov in tehnik v postelji. Kar mi je pri kivinu najbolj všeč je, da vključuje eksperimentiranje in stimuliranje širšega območja klitorisa. Nekoliko pa dvomim v orgazem v treh minutah. Moj nasvet bi se zato glasil: dajte tej tehniki priložnost. Morda se bo obnesla tudi pri vas. In če se ne bo, nič hudega. Obstaja še veliko prijemov, ki jih lahko vključita v svoj spolni repertoar in z njimi oplemenitita oralni seks."


Preberite še: Devet fantov o tem, kako so med varanjem ujeli svoja dekleta ali pa Zato se vezani moški ne odpovedo masturbaciji

Priporočamo tudi: Seksi, vročih potez, ki jih zapeljivke res dobro poznajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)