Kako žensko zadovoljiti brez penetracije (prsti + jezik = zmagovalna kombinacija)

Prvo ter osnovno pravilo se glasi: počasi in z občutkom.

14.7.2018 ob 4:00

vagina_scegetavcek_zadovoljevanje.jpg

Tokrat se bomo posvetili njenemu užitku in njega podučili, kako in kaj tam spodaj početi.

Vzemite si čas. Glede na rezultate raziskav ženske za doseganje orgazma potrebujejo približno 20 minut. Seveda je ta čas dokaj individualen in se ne gre slepo držati znanstvenih izsledkov. Kakor koli, opazujte njene odzive in predvsem ne hitite.

Začnite počasi. Tudi glede načina stimulacije klitorisa, ki jim najbolj odgovarja, so si ženske na moč različne. Zato se zanašajte predvsem na njeno telo in njegove odzive. Vsekakor začnite nežno. Na začetku nič grobega. Glavno pozornost res namenjajte klitorisu, a ne pozabite na celotno spolovilo ter tudi na druge erogene točke na njenem telesu.

Pomoč prstov. Pri oralnem seksu so jezik in prsti močni zavezniki. Večina žensk namreč med stimulacijo obožuje kombinacijo obojega.

Pravi ritem in kombinacija. Med razvajanjem z jezikom si od časa do časa privoščite malce odmora in se z njenim klitorisom poigrajte samo s prsti. Masirajte ga s krožnimi gibi. Spreminjajte ritem, predvsem pa naj bodo gibi dolgi in čutni. Malce močnejše pritiske s prsti znova zamenjajte z bolj mehkimi "jezičnimi" razvajanji ter tako vse dotlej, dokler njenega telesa ne bodo začeli prežemati krči, ki vam bodo jasno pokazali, da ste na pravi poti.

Še za konec. Po orgazmu bo njeno spolno področje zelo občutljivo in si bo želelo malce odmora. Tedaj razvajajte druge erogene cone in ji po nekaj trenutkih privoščite ponovni užitek ali začnite s penetracijo ter ga pričarajte obema.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)