Jasni dokazi, da imata čudovit odnos

Obstajajo bolj ali manj očitni znaki, da sta osnovala zvezo, ki je vredna občudovanja.

16.8.2018 ob 4:04

mlad_zaljubljen_par_ljubezen_predanost.jpg

Vsako razmerje je zgodba zase. Tako, kot so si različni ljudje, ki snujejo intimne zveze. Obstajajo pa več kot jasni pokazatelji trdne in zdrave romantične naveze. Deset najbolj zgovornih znakov, da je takšna tudi vajina, niza Cosmopolitan.

Kadar nista skupaj, vas ne skrbi

To, da se še vedno družita tudi vsak s svojimi prijatelji in da ne tičita vedno skupaj, ne predstavlja nobene težave. Temelj vajine zveze je zaupanje in vesta, da nihče ne bo prestopil meje in storil karkoli, s čimer bi ogrozil razmerje. Zato lahko tisti, ki je doma, zaspi preden se oni, ki se zabava vrne in ga ne duši z neskončnimi sporočili ter klici.

Nimate potrebe po vohunjenju

Zato tedaj, ko skoči pod prho, ne preverjate hitro njegovega telefona ali računalnika. Prav tako tega ne počne on. Kajti vidva si zaupata in ne čutita nobene potrebe po tem, da bi drug drugega nadzorovala.

Drug drugega podpirata

Obstaja razlika med zdravo spodbudo in razmerjem, ki meji že na zasvojenost, saj je ena stran (ali obe) prepričana, da brez življenskega sopotnika ne bi mogla živeti in premagovati težav. Vidva vesta, da zmoreta sama, vesta pa tudi, da je zdrava mera podpore in spodbude vedno dobrodošla.

Ne obremenjujeta se z majhnimi napakami

Seveda si gresta včasih a živce, zlasti, če živita skupaj. A drobne napake in manj prijetne lastnosti nikoli niso jabolko spora. Včasih je pač treba zamižati na eno oko in vidva to dobro vesta.

Cenita se in spoštujeta

Ne samo, da se spoštujeta in drug drugega ne jemljeta kot sama po sebi umevna, to si tudi večkrat povesta ali pokažeta. Trud za dobrobit obeh nikoli ne ostane spregledan.

Kadar se zadeve zapletejo, to razrešita

Vsak se včasih spre. Partnerji se prepirajo. A razlika med tistimi, ki so v zdravi zvezi in onimi, ki se s takšno ne morejo pohvaliti je v tem, da prvi zadevam pridejo do dna in skušajo razumeti življenjskega sopotnika, čeprav se ne strinjajo z njim.

Še vedno si vzameta čas za zmenke

Zmenki niso dobrodošli le na začetku zveze. Tudi tedaj, ko sta že lep čas par, si je zanje treba vzeti čas. Pa naj bodo v obliki večerje, sprehoda ob obali ali izleta v neznano. Pomembno je, da si kljub drugim obveznostim vzameta čas en za drugega, čeprav je večerja ob svečah v vajini jedilnici.

Še vedno drug drugega spravljata v smeh

Znata biti zabavna, sproščena in se drug ob drugem dodobra nasmejati. Saj veste, kako pravijo: pari, ki se smejijo skupaj, ostanejo skupaj.

Seks je (še vedno) dober

Res je, da sta fazo medenih tednov že prerasla, a kljub temu je vajin seks odličen in sta oba zadovoljna s spolnim življenjem.

Drug ob drugem sta sproščena

Zato brez zadržkov povesta in storita tisto, kar vama pride na misel. Kar pomeni, da ne molčita in ne zatreta sebe z namenom, da bi se izognila konfliktu. Dovolj sta sproščena in domača, da se lahko pogovorita o vsem, da se ne pretvarjata ter ne zamolčita svojih občutkov, idej in pričakovanj.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Miti o lezbičnem seksu ali pa To so 4 poze, ki ji zagotovijo orgazem

Priporočamo tudi: Kako ženski orgazem podaljšati na dolžino 1 minute (6 korakov)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)