Izkušnje domin: "To moški najpogosteje pričakujejo od nas"

Profesionalne spremljevalke in domine razkrivajo najbolj skrite erotične fantazije svojih strank.

2.11.2018 ob 4:47

fantazije_domina_erotika_bic_micna.jpg

Profesionalne ponudnice takšnih in drugačnih začinjenih uslug se pri svojem delu srečujejo z vsem mogočim. Zaradi narave njihovega dela spoznavajo najbolj skrite želje in pričakovanja svojih strank, ki jih te niso pripravljene deliti z nikomer drugim. Takole je nekaj profesionalnih domin in spremljevalk za Huffington post razkrilo najpogostejše spolne fantazije odjemalcev svojih uslug.

Poniževanje (sissifaction)

Domina Aleta Cai je razkrila, da se pri svojem delu pogosto sreča z moškimi, ki jim je izjemno ljuba fantazija, v kateri se spremenijo v nemočno, ponižano žensko. Kako je to videti? Podrejeni moški v ženskih oblačilih prevzame vlogo nežnejšega spola in brezpogojno uboga ukaze domine.

"Obožujejo idejo, da se spremenijo v, recimo temu reve (sissy-ang. reva), so ponižani, brez moči in čisto nasprotje tistega, kar naj bi moški po družbenih pričakovanjih predstavljal. Sama fantazija vključuje poniževanje in žaljenje, velikokrat jo moje stranke zadovoljujejo tudi tako, da si oblečejo modrčke, ženske spodnjice in si naličijo obraz."

Prisiljena biseksualnost

V tem primeru domina prisili podrejenega partnerja (praviloma moškega) v spolni odnos z nekom, istega spola. V resnici je prisila zgolj navidezna, saj se tako ponudnica kot odjemalec  uslug o celotnem scenariju predhodno dogovorita.

"Velikokrat moje stranke izrazijo željo po prisili v seks z osebo istega spola," je povedala domina Kitty Stryker. "Kot profesionalka jim seveda ugodim, brez obsojanja in neprimernih pripomb. Nasprotno, spodbujam jih, naj fantazijo izživijo od začetka do konca. Mislim, da je ta tako priljubljena, ker je hkrati erotična, prepovedana in v nasprotju s konceptom družbenih pričakovanj."

Igranje vlog

Igranje vlog v seks vnaša novo dimenzijo, zato so takšne in drugačne vloge pogosto v mislih strank spremljevalk in domin. "Učitelj, učenec, šef, uslužbenec, zdravnik, pacient, to so le nekatere od vlog, ki se jim stranke rade predajajo. Največkrat zaradi neizživetih napetosti in travm," je prepričana Caijeva in dodaja, da moški, ki se jim predajajo, največkrat njo prosijo, naj prevzame vlogo nadrejenega, sami pa so pri igranju v podrejenem položaju.

"Mislim, da je sama fantazija tako priljubljena zlasti zaradi dejstva, da so takšni odnosi v resničnem svetu prepovedani, veljajo za tabu teme, ter so zato v mislih še toliko bolj erotični in privlačni."

Opazovanje partnerke

Gre za fantazijo, v kateri oseba (praviloma moški) vzburjenje doživi z opazovanjem partnerke med spolnim odnosom z drugo osebo. Stranke spremljevalke Hayley Jade pogosto od nje pričakujejo, da se bo ljubila z drugim moškim: "Čeprav nisem njihovo dekle ali soproga, velikokrat izrazijo željo, da bi me opazovali med erotičnim dejanjem z drugim moškim," je delila svojo izkušnjo.

"Velikokrat je stranka privezana in zato nemočna ter samo opazuje akt, ne da bi se pri tem lahko dotikala ter, v kolikor pravil igre ne spoštuje, pričakuje kazen."

Trojček

Ljubiti se z več partnerji je še ena pogosta fantazija tako moških, kot žensk. Ne glede na to, ali so samski ali v razmerju. Kot je povedala Jadejeva, njene stranke neredko želijo, da bi se v erotično dejanje vključila katera od njenih kolegic.

"Ker jih vzburjajo ženske, je povsem logično, da več kot jih je, bolj jih zadeva spodbuja," je povedala. V drugih primerih moški izrazi željo, da bi med spolnim aktom zgolj opazoval dve ženski. Veliko je takšnih, ki niso aktivno vključeni v samo dejanje in jim povsem zadostuje, da med njim opazujejo dve pripadnici njim nasprotnega spola."

Izsiljevanje

Naslednja fantazija, s katero se sooča Caijeva: "V resnici gre za to, da počnejo nekaj prepovedanega, kot je denimo seks z nekom, s katerim niso v zvezi. To spremlja fotografiranje in grožnja, da bodo fotografije prišle v roke soprogi ali dekletu." 

Do razkritja ne pride, vse ostane zgolj pri igri, ki je spodbudna predvsem z vidika, da nekdo počne nekaj prepovedanega in ga spremlja strah, da bo zadeva prišla na plano ter bo za prestopek moral plačati. Seveda je vse v varnem kontekstu, ki predstavlja nekakšno varovalo, a vseeno tudi erotično spodbudo ob misli na to, kakšne bi bile posledice, če bi nečedno dejanje vendarle bilo razkrito.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Zakaj pari v resnici prenehajo seksati ali pa 5 načinov, kako ženski izkažete intimnost na najboljši možni način

Priporočamo tudi: 2 res dobra razloga, zakaj bi se morali vsak dan samozadovoljevati (če že seksamo ne)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)