Horoskop: tako je, če si v zvezi z moškim, ki je rojen v znamenju rib

Čustva moškega, rojenega v ozvezdju rib so resnično pristna in posebna.

6.1.2019 ob 5:09

par_ljubezen_odeja_moski_zenska_romantika_micna.jpg

Ribe so pregovorne nežne, zasanjane in umetniške duše. Vedno pripravljene pomagati ter včasih nekoliko odmaknjene od resničnega sveta. Kako pa je biti v zvezi z moškim, rojenim v znamenju rib, razkriva Cosmopolitan.

S kom se najbolje ujema?

Rojeni v znamenju rib so idealistični romantiki, torej ni nič čudnega, da se najbolje skladajo s tehtnicami. Tehtnicam vlada Venera, planet ljubezni, lepote in užitkov, zato so, tako kot ribe, optimistične ter odprtih misli. Za ribe odlična izbira so tudi strelci. Oboji potrebujejo svobodo, drug drugemu v razmerju zato zagotavljajo dovolj osebnega prostora in tako lahko oblikujejo lep odnos.

Čustven in empatičen

Moški, rojen v zadnjem znamenju zodiaka, je sanjski moški. On je spogledljiv, očarljiv in romantičen ter, ker je njegov osnovni element voda, zelo čustven. Najbolj čustven med vsemi astrološkimi znaki.

Prav tako je prilagodljiv in se odziva na vse spremembe, kar je najbolj opazno v njegovem hitro spreminjajočem se razpoloženju. Zaveda se svojih čustev, a prav čustvena nihanja so tista, zaradi katerih je včasih življenje z njim nekoliko težko, saj tedaj, ko ga popade malodušje, potrebuje nekoga, ki ga zna dvigniti iz temačnih globeli. Takoj, ko se pobere z dna, je zveza z njim znova lepa in prijetna.

Hkrati je zelo empatičen, zna se vživeti v občutke drugih in jih doživlja skoraj tako močno, kot svoje.

Neusahljiv vodnjak romantike in domišljije

Ribam vlada Neptun, planet sanj, iluzij in globoke čustvene povezave. V tem tiči skrivni vir njihove bujne domišljije, romantike, sočutja ter intuicije. Ribe vedno podpirajo druge in kadar je tista, ki jo ljubi ribak srečna, je srečen tudi on. Kadar ni, bo storil vse, da bo njen na obraz priklical nasmeh.

Nekonflikten in popustljiv

Ozvezdje rib je poimenovano po živali, ki tiho pluje skozi valove. Rojeni v tem znaku sprejemajo in spretno premagujejo vse, kar jim življenje prinaša. Kadar pride do sporov, jih rešujejo na miren način, brez dram, jeznih scen ter raje popustijo, odpustijo in pozabijo, kot bi v nedogled kuhali zamere in dopuščali, da bi nesoglasja v odnos vnesla nemir.

Večkrat razočaran

Ribak pogosto živi z glavo v oblakih, stalno sanjari o popolnem svetu, kjer je vse mirno, prijetno in romantično. Ko pogleda izvoljenko, v njej vidi sorodno dušo, kajti v njegovem svetu so vsa razmerja idealna. Na odnose gleda subjektivno, ima pogosto nerealne predstave in je zato neredko razočaran, a nad pravo ljubeznijo nikoli ne obupa.

Seks kot poezija

Ko gre za vrline v spalnici, je intimen odnos z njim čista poezija. Čustveno in telesno je prisoten od začetka do konca ter v seks vključi vsa čutila in poskrbi za res močno intimno vez in za užitke partnerke.

Moškemu, ki je rojen v ozvezdju rib čustva večkrat zasenčijo logiko in razum, zato rad pozabi,  da romantične geste za uspešen odnos niso dovolj in da se je včasih treba potruditi tudi na drugih področjih zveze.

Ker ima na ribe velik vpliv še planet Merkur, vsa močna občutja ribak težko verbalno izraža, nedoločen in včasih malo meglen Neptun pa je pogosto vir negotovosti in nizke samozavesti, zato se velikokrat ustraši, ko kdo nad njim povzdigne glas.

Težko bi rekli, da je dominanten, raje se, kadar je napaden umakne, kar nedvomno pripomore k njegovemu slovesu zadržanega, nežnega in sramežljivega moškega, ki pa je prav zato v ženskih očeh tako privlačen in zanimiv.


Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: kako ljubi škorpijon ali pa Horoskop: rojeni v teh 6 znakih se najbolje poljubljajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)