Horoskop: s tem znamenjem boste deležni najboljšega seksa

Obstajajo astrološke kombinacije, ki jih povezujeta izjemna kemija ter erotični naboj.

14.1.2019 ob 9:46

par_seksi_erotika_micna.jpg

Pustimo ljubezen, romantiko in globoka čustva. Tokrat gre za strasti, erotiko, seks. In če v življenju trenutno ne iščete resne zveze, temveč bi se le malo igrali v postelji, k sebi v spalnico povabite nekoga, ki je rojen v astrološkem znaku, s katerim vaju povezuje močna spolna kemija. Kdo je najboljša izbira, razkriva Cosmopolitan.

Oven in tehtnica

Oven je za akcijo in presežke. On se rad dokazuje, prevzema vodstvo, povsod izstopa in velikokrat spominja na nevihto. Tehtnice so na drugi strani bolj premišljene in zato na prvi pogled ti znamenji ne tvorita najboljše kombinacije.

V resnici sta nenavaden par, a prav zaradi razhajanj v značajih ju povezuje magnetna privlačnost. Oven v tehtnici zna spodbuditi bolj divjo, velikokrat skrito plat, medtem, ko se sam ob njej umiri ter ozavesti občutke, ki so mu zaradi naglice in impulzivnosti velikokrat neznani. Drug drugega dopolnjujeta in ko prideta do intimnega akta pričarata prav tisto, kar jima je tuje, nepoznano ter zato na moč privlačno.


Dvojček in strelec

Saj poznate ljudi, ki se ničesar ne bojijo in v življenje vseh, ki jih obkrožajo, prinašajo neke vrste kaos? Med te nedvomno sodita strelec in dvojček.

To je divji par, ki ne pozna in ne priznava meja, si drzne več kot ostali in ga ni sram pokazati svojih občutkov ter želja. V resnici sta oba malo nora, ne poznata zadržkov ter predsodkov, se vedno izzivata in se večkrat potopita v čisto svoj svet, ki je poln erotike, seksualnosti in strasti.


Bik in škorpijon

Oba sta dovzetna za fizične dražljaje. Zanašata se na videz, sluh, vonj, okus in bi storila vse za svoje dobro počutje. Skupaj sta torej popolna kombinacija. V postelji. Erotični naboj škorpijona se popolnoma ujema z močnim libidom bika, skupaj pričarata čutno izkušnjo.

V resnici je to par, ki le redko zapusti spalnico, pri niju se vse (veliko) vrti okoli seksa in seksualne izkušnje, ki je v očeh obeh neprecenljiva začimba življenja. To je par, ki se predaja spolnim pozam, ki so ostalim znane le iz pornofilmov in erotičnih del. Med njima je zelo zelo vroče. Dobesedno.


Rak in kozorog

Nasprotja se privlačijo. Vsaj na prvo žogo. In par, ki ga tvorita ti znamenji je živ dokaz za to. Rak premore bujno domišljijo, je čustven in sanjav, kozorog na drugi strani z obema nogama stoji trdno na tleh. Ambiciozen, resen in ne prenese najbolje čustvenih izbruhov.

Zato na prvi pogled nista najboljša kombinacija, a kar zadeva spolnosti, velja ravno nasprotno. Ko se v spalnici združita ta dva značaja, nastane čudovita erotična energija, drug drugega navdušujeta, dopolnjujeta, spodbujata, se ne brzdata, pozabita na vsa pravila, ki jima sicer sledita v življenju. Prav to pa včasih še kako prija.


Lev in vodnar

Lev je zaverovan in zaljubljen vase ter ne dopušča, da bi ga kdo kakorkoli, kjerkoli in kadarkoli prekosil. Zase pričakuje le najboljše, prav takšen je zanj vodnar.

On je intreligenten, kar lev neizmerno ceni, je malo zadržan in na pogled hladen, torej leva nikoli ne zasenči, hkrati pa domiselni vodnar v spalnico prinaša vedno nove ideje, ki jih fizično močan lev sprejema kot izzive, katere brez težav premaga. In vedno znova zasije.

Lahko bi rekli, da gre za kombinacijo mišic in možganov, kar v končni fazi predstavlja popoln paket.


Devica in riba

Tako neobičajna kombinacija. V resnici. Devica je resna, pragmatična, po naravi realist, ki se zanaša na dejstva in logiko. Riba je, roko na srce, daleč od tega. Ona živi v pravljici, z glavo je večkrat v oblakih in se izgublja v neskončnih sanjah.

Kadar sta skupaj, pa vzajemno omilita osnovne značajske črte. Kar pomeni, da je njuno spolno življenje z eno besedo, divje. Ob ribi se devica sprosti in v njej se prebudi strastna, čustvena plat za katero včasih pozabi, da jo sploh ima.

Riba bi storila vse, da bi čim bolje spoznala skrite kotičke in erotične globine device,  saj jo le-ta vedno znova očarajo in navdušujejo. Zato seksata. Pogosto in brez zadržkov.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Osebna izpoved: Zakaj jo varam. In to ne samo z eno žensko ali pa Razkritja o starših, ki jih milenijci delijo na terapijah

Priporočamo tudi: 11 napak, ki jih neuspešni ljudje delajo med vikendom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)