Horoskop: Najboljša ideja za prvi zmenek glede na znamenje

Kakšen naj bo prvi zmenek, da bo partnerju, glede na njegovo astrološko znamenje, pisan na kožo.

11.7.2018 ob 3:56

par_zmenek_sladoled_smeh_micna.jpg

Ne zanašaj se zgolj na občutek. Posvetuj se z zvezdami ter se odloči za prvi zmenek, ki mu bo zagotovo ostal v lepem spominu. Ideje za idealnega, glede na njegovo njegovo astrološko znamenje, niza Cosmopolitan.

Oven

Akcija in tekmovalnost sta dve začimbi, ki vedno očarata ovna. Znamenje, ki mu vlada Mars, vselej potrebuje dinamiko. Zato zmenek v romantični restavraciji ob nežnih melodijah preprosto odpade. Raje se odloči za aktivnosti, kjer glavno vlogo igra adrenalin in v katerih nekdo na koncu slavi zmago: iskanje zaklada, adrenalinski park, veslanje, spuščanje po strugi, skok z elastiko, karkoli, kar požene kri po žilah. Nič hudega, če bosta vse skupaj zaključila s sendvičem, ki sta ga prinesla s seboj. Hrana je za ovna povsem postranska zadeva.

Bik

Za razliko od ovna, okusna hrana pri biku igra pomembno vlogo. Kajti ta je nekaj, kar poleg denarja rojenega v tem znamenju vedno očara. In ker najbrž ne nameravaš cel večer igrati monopilija, igraj na okusne jedi. Lahko v romantični restavraciji, lahko na pikniku v dvoje (vključuje naj vse, od predjedi, glavne jedi in deserta), lahko obiščeta festival hrane, lahko večerja nastane v domači kuhinji. Kakorkoli, na prvem zmenku z bikom naj se vse vrti okoli okusnih kulinaričnih dobrot.

Dvojček

Rojeni v tem znamenju so nekakšni Petri Pani zodijaka. Nostalgični, razigrani, otročji. Klišeji pri njih odpadejo. Oni potrebujejo raznolikost, dinanamiko, nekaj novega, nekaj drugačnega. Dobre ideje: razstave, cirkus, kakršnikoli dogodki, festivali, tematski parki, vodni parki, film na prostem. Tako bo znova postal otrok, tudi ti pa boš v njegovi družbi za nekaj hipov pozabila na vse naloge in obveznosti odraslega sveta.

Rak

Obala. Nedvomno. Rakom vlada Mesec in zato jih neizmerno očara plimovanje morja. Ker so ob tem čutni in romantični, jih prav tako prevzame mesečina na gladini, sončni vzhod ali zahod. Sprehod ob obali in poslušanje škržatov ob sladkajnju z odličnim sladoledom pa vsemu skupaj zagotovijo dodaten čar. Če je tvoj dragi rak, je prvi zmenek na morski obali več kot odlična ideja.

Lev

Vsi levi so radi v soju žarometov. Obožujejo, kadar so vanje uprte vse oči. Lahko igraš na varno karto in priskrbiš vstopnice za gledališko, operno ali drugo predstavo. Ali stopiš še korak naprej in predlagaš karaoke, na katerih bosta skupaj zapela, ga povabiš na ples, saj nedvomno obvlada nekaj posebnih gibov, s katerimi bo pritegnil pozornost ostalih. Vse, kar spominja na teater, je za rojene v znamenju leva več kot odlično.

Devica

Čisto nasprotje leva je devica. Ona ne pričakluje ničesar glamuroznega in bleščečega. Ona rada zadeve ohranja preproste. Prav tako ne prenese presenečenj in ne mara biti v središču pozornosti. Karkoli boš torej pripravila, preden se zadeve začno resnično odvijati, rojenega v znamenju device dodobra pouči o tem, kaj ga čaka. Pa čeprav bo to le miren sprehod in večerja v restavraciji s tradicionalno hrano. Za devico nedvomno velja: manj je več. In še enkrat: nič presenečenj.

Tehtnica

Ključ do srca rojenih v ozvezdju tehtnice je romantika. Obožujejo tradicionalne zmenke, ki so skoraj klišejski: večerja in nekaj kozarčkov, kino, sprehod pod zvezdami, film doma in soj sveč. Prav tako imajo tehtnice rade kulturo. Nemogoče je torej zgrešiti z obiskom razstave, glasbenega festivala, uličnega gledališče. Vse to jih zanima in vsak, rojen v tem znamenju bo vesel, da si pomislila tudi na njegovo umetniško plat.

Škorpijon

Torej, tvoja simpatija je škorpijon. Bodi pripravljena na dejstvo, da škorpijona zanima vse, kar se drugim zdi nenavadno, šokantno, morbidno in celo odvratno. Pritegnejo ga neobičajne stvari in je neustrašen. Kam torej peljati škoprijona? V hišo strahov, na pikinik na pokopališču (če si upaš), na erotično razstavo. Najbrž ti je jasno, kaj bi ga najbolj razveselilo. Od tu naprej pa srečno.

Strelec

Še eno dinamično znamenje, ki ni najbolj navdušeno v zavetju štirih sten. To imej v mislih in načtuj zmenek na prostem. Vključi vanj nekaj, kar je povezano s športom, lahko tudi z živalmi. Strelci obožujejo živali, torej razmisli o živalskem vrtu, akvariju, obisku turistične kmetije. Vzemi si dovolj časa, saj se tistega, kar ima rad, zlepa ne naveliča. In imej s seboj toplo jopico. Zmenek se bo zagotovo zavlekel pozno v noč.

Kozorog

Bodimo pošteni: kozorogi so malo snobovski. Radi imajo tisto, kar je najboljše, najdražje in izstopa. Zato vedi, da ga restvavracija s hitro prehrano NE BO očarala. Bo pa ga nedvomno rezevravcija v restavraciji, kamor zahaja elita, jadranje na jadrnici, obisk predstave, ki je bila že pred meseci razprodana, tebi pa je uspelo dobiti karte. Skratka, naj bo posebno, naj bo elitno in naj bo drago. Potolaži se z dejstvom, da je konec koncev prvi zmenek tisti, v katerega je vredno investirati.

Vodnar

Znamenje, ki premore veliko intelekta in prav toliko domišljije. Za uspešen prvi zmenek upoštevaj oboje, sicer bo privlačnost, ki jo čuti do tebe, hitro izpuhtela. Vodnarji potrebujejo miselno stimulacijo, le tako je mogoče ohraniti njihovo zanimanje. Potrebuješ ideje? Hiša eksperimentov, opazovanje vesolja, hiša iluzij, obisk muzeja. Zdelo se ti bo, da si ujela piflarja, a videla boš, da je vredno vložiti trud v pravo izbiro.

Riba

Ribe preprosto obožujejo ocean. Ali bolje rečeno: vodo na sploh. Z njo ne moreš zgrešiti, pa naj bo bazen, reka, jezero, morska obala. Pikinik na rečni obali zmaga. Prav tako tudi piknik pod borovci na obali. Če bosta dočakala še lep sončni zahod, toliko bolje.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)