Horoskop: 6 zamenj, ki se ne pustijo zlahka ujeti

Obstajajo astrološka znamenja, ki se za nobeno ceno ne želijo povsem predati resni zvezi.

25.7.2018 ob 6:18

moski_zenska_par_cutnos.jpg

Resna zveza ni nekaj, kar bi bilo pisano na kožo vsem. Medtem, ko nekateri vse moči uperjajo v to, da bi osnovali zdrav, trden in trajen odnos, so na drugi strani takšni, ki se prav tega na vse pretege otepajo. Kateri sodijo v drugo skupino, za Your Tango pojasnjujejo astrologi.

Tehtnica

Tehtnica zna očarati. Zlahka zapelje, se spogleduje in zbuja pozornost, a prav tako rada se, ko začuti, da zadeve postajajo preresne, izmuzne. Čeprav zna z dokončno odločitvijo lep čas zavlačevati. Kajti ona res ni naklonjena resni zvezi, vendar je čustvena in noče nikogar prizadeti. Preden torej potegne črto, se lahko druga stran nanjo močno naveže in že snuje načrte za daljno prihodnost. Žal očarljiva tehtnica ni tista, ki obljublja varen pristan.

Vodnar

Ta ima jasno predstavo o tem, kakšno naj bi bilo popolno razmerje. In roko na srce, njegova pričakovanja so velikokrat vse prej, kot realna. Če niso dosežena, preprosto zaključi zgodbo. Ob tem vodnarju ni najbolj po godu, ko beseda nanese na čustva in skupne načrte. O svojih občutkih nič kaj rad ne govori, raje jih skriva zase, kar je za nekoga, ki naj bi mu bil blizu, vse prej, kot prijetno.

Sicer ga je mogoče zadržati. Zlasti tako, da v zvezi nikoli ne postane dolgočasno ter da ima dovolj prostora in časa samo zase. Če premorete še zvrhano mero duhovitosti, so možnosti večje. Vendar tudi to ni garancija za uspeh. Vodnarji so pač samotarji in če se počutijo v zvezi ujeti, iz nje najraje zbežijo.

Devica

Device so perfekcionisti, ki imajo zase in za druge visoka merila. Vse, ki so jim blizu, sodijo po svojih kriterijih in s svojo odkritostjo velikokrat zbodejo tja, kjer najbolj boli. Če boste pridelali nekaj kilogramov, bo devica to opazila in povedala. Prav tako tudi, če ne boste za seboj pospravljali ali ji ne bo všeč vaša kuha.

Res je, device so kritične in brez dlake na jeziku. In če se bo rojenemu v tem znaku zazdelo, da se nekdo, ki ga ima sicer rad, ne vklaplja v njegove okvirje, bo raje odšel, kot bi še naprej trpel ob človeku, ki ga, po njegovem mnenju, ni vreden.

Oven

Ovni so dinamični, živahni in malo nori. Pričakujejo, da jim bo partner sledil v njihovih podvigih in bo z njimi vedno premikal meje. Prav tako od njega pričakujejo popolno zvestobo, čeprav pri sebi radi zamižijo na eno oko.

Povedano drugače: oko in telo ovna radi begata. Kar pomeni, da je zveza z njim vse prej, kot mirna in harmonična. V kolikor se dinamični oven sploh pusti ujeti.

Škorpijon

Rojeni v tem znaku so sicer strastni in predani ljubimci, prevara pri njih ne pride v poštev. Zato: če se mu samo zazdi, da partner do njega ni pošten (v seksualnem smislu ali drugače), brez pomisleka zapre skupno poglavje. In pripravi maščevanje.

Tudi sicer je v zvezi s škorpijonom veliko drame. Če stalnim vzponom in padcem niste najbolj naklonjeni, boste morda celo vi tisti, ki bo nad zvezo z rojenim v tem ozvezdju dvignil roke.

Dvojček

Sicer zvesti in ljubeči partnerji, a le dokler je komunikacija stalno prisotna. Res je tudi, da je zaradi njihove dvojne narave zveza z njimi dokaj naporna: enkrat so topli in pozorni, drugič hladni in zadržani, kar partnerja neredko bega.

So avanturisti, kreativni in hitro spreminjajo mnenje, načrte ter počutje, zato se druga stran ob njih velikokrat počuti negotovo. Upravičeno. Kajti pri dvojčku se nikoli ne ve, kdaj se bo naveličal zveze in šel na lov za novimi romancami.

Preberite še: HOROSKOP: 5 NAJBOLJ SAMOSVOJIH IN NEODVISNIH ZNAMENJ ali pa HOROSKOP: ZAKAJ NEKDO KONČA RAZMERJE GLEDE NA ZNAMENJE

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)