Deset stvari, ki ti v razmerju brez dvoma pripadajo!

Preprosto zato, ker si jih vredna.

14.1.2019 ob 5:35

micna_seks_spolnost_postelja_zenska_moski_seksi_razmerje_zveza5.jpg

V življenju velikokrat nekoliko spustimo svoje kriterije, ker je tako včasih priročno in preprosto lažje. A glede nečesa ne smeš pristati na manj: glede ljubezni. Natančneje, glede pričakovanj v zvezi.

Kaj si v odnosu zasluži čisto vsaka?

Nekoga, ki mu je mar

Ko gre za ljubezen, si zaslužiš le najboljše. Torej nekoga, ki bo v tvojem življenju pustil pozitiven pečat, te bo spodbujal in ti stal ob strani. Nekoga, ki mu bo mar za to, kaj počneš, kaj bi rada in kako se počutiš. Razlika, med reči ljubim te in to pokazati je prav v dejanjih, ki ti brez besed sporočajo, da je ob tebi človek, ki mu ni vseeno.

Nekoga, ki te pogreša, kadar te ni ob njemu

Moraš biti z nekom, ki misli nate tedaj, ko nista skupaj, ki šteje ure do ponovnega srečanja se trudi, da bi se čim pogosteje videla.

Zaslužiš si nekoga, ki s teboj lepo ravna

Človeka, ki se do tebe obnaša kot do kraljice, kajti prav to zanj si. Zate bi moral premikati gore in klatiti zvezde z neba. Bodi le z nekom, ki s teboj lepo ravna.

Nekoga, ki ti predstavlja izziv

Zaslužiš si nekoga, ki ti tedaj, ko se s teboj ne strinja, to pove, ki poda iskreno mnenje ter ti omogoča, da postajaš boljši človek, saj ti predstavlja svojevrsten izziv.

Zaslužiš si strast

Poželenje. Občutek, da si seksi in privlačna. Strast, ki jo izražajo besede ali dejanja v smislu: ne morem nehati misliti nate in takoj sedaj bi te vzel. Bodi le z nekom, ki ti vedno zagotavlja občutek, da si poželjiva, te zjutraj pozdravi s poljubom, te ob vsaki priložnosti vzame v topel objem in te gleda s toplino v očeh.

Zaslužiš si nekoga, ki te vključuje v svoje življenje

Te brez zadrege predstavi svoji družini, prijateljem, sodelavcem in jim pokaže, da je ponosen nate ter si je vedno pripravljen zate vzeti čas in te spustiti na vse nivoje svojega življenja.

Nekoga, ki je pozoren

Zaslužiš si človeka, ki se spomni na obletnice in si zapomni dogodke, ki so zate pomembni. Ter ti včasih rožice in čokoladico prinese kar tako. Ker te ima rad. Bodi z nekom, ki je pozoren in prijazen.

Nekoga, ki ima načrt

Izberi fanta, ki ima načrt. Prav ta v življenje vnaša varnost in gotovost.

Zaslužiš si nekoga, ki je romantičen

Človeka, ki dobro ve, da kavalirstvo ni preživeto. Nekoga, ki ti odpira vrata, pridrži stol in ti dvori. Nekoga, ki te zna navdušiti, te prime za roko, ob tebi hodi s ponosom in je presrečen, da si z njim in on s teboj. Bodi z nekom, ki verjame v romantiko.

Zaslužiš si nekoga, ob katerem boš še boljša

Fanta, ki v tebi zna prebuditi tisto najboljše. Ti na obraz nariše nasmeh ali obriše solze. Nekoga, ki ti pomaga uresničevati sanje. Nekoga, ob katerem si srečna in ti dovoli biti žalostna. Zaslužiš si pravljico.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Ni najbolj obdarjen? To je najboljša poza za vaju (penetracija je tako najgloblja) ali pa 6 najpogostejših razlogov, zakaj ženske končajo razmerje (razkrivajo partnerski terapevti)

Priporočamo tudi: Zakaj nas tako privlači prav določena oseba 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)