8 dokazov, da te ne ljubi, ampak je s tabo le, ker noče biti sam

Če ugotoviš, da spodnje drži, vedi samo eno - zaslužiš si boljše!

1.5.2019 ob 3:50

cutna_zenska_moski_ljubezen_pogled_micna.jpg

Si že kdaj bila v zvezi, zaljubljena, a vendar v dvomih in si se zato spraševala, če te res ljubi? Žalostno, a vendar resnično je dejstvo, da obstajajo razmerja, v katerih ljubi le ena stran. In še bolj žalostno je, da tega sploh ne opazi. Ali si noče priznati, da ji ljubljena oseba čustev ne vrača. Če se ti torej dozdeva, da njegovi občutki niso pristni, poglej osem znakov, ki zgovorno pričajo, da te ne ljubi, temveč je s teboj zgolj zato, ker noče biti samski.

Loviti ga moraš kot zvezdnika

Naj bo nekaj jasno: moški so tisti, ki so po naravi lovci. Če jim je ženska všeč, bodo storili vse, da bi jo očarali in pripeljali v svoje naročje ter se trudili, da bi v njem ostala. Če bi torej bil zaljubljen vate, bi vedno našel način, da bi se s teboj videval, se pogovarjal in ohranjal tvojo pozornost. V kolikor tega ne počne in se moraš truditi le ti, zagotovo ne sedi ob tebi zato, ker si mu všeč, temveč zgolj, ker s teboj preganja dolgočasje.


Ne odgovarja ti na kratka sporočila, ni se pripravljen s teboj pogovarjati in te ne želi bolje spoznati

Pošiljaš mu sporočila, on jih vztrajno ignorira. Kadar se želiš z njim pogovoriti o resni temi, se umakne. Ko mu pripoveduješ o sebi imaš občutek, da te ne posluša. Vse to žal ne obeta najboljšega scenarija. Kajti, če bi bil res zaljubljen, bi si zate vzel čas in se trudil, da bi te kar najbolje spoznal, kar je mogoče le s pogovorom.


Zanj si ena od možnosti in ne prioriteta

Načrtuješ skupen konec tedna, on pa ima že druge načrte. Nič narobe, če se to zgodi občasno, a če te vselej postavlja na drugo, tretje, četrto mesto in si zate čas vzame le tedaj, ko nima na voljo druge družbe ali zabave, ni s teboj zato, ker bi te ljubil. Verjemi.


Obnaša se, kot da mu ni mar

V kolikor imaš občutek, da mu zate in za vajino zvezo ni mar, se najbrž ne motiš. Kajti v resnici ne igra, temveč tako čuti. Če bi te ljubil, mu ne bi bilo vseeno, zakaj si žalostna, slabe volje, razočarana, kaj je pokvarilo tvoj dan, temveč bi ti prisluhnil in ti skušal pomagati. Naj kar trdi, da te ljubi in da te ima rad, ker svojim obnašanjem to vselej zanika, si ne zatiskaj oči.

par_ljubiu_micna_nas.jpg

Ne izraža svojih čustev

Res je, zlasti moškim je težko izraziti globoke občutke in pristna čustva. A tudi oni so ljudje, ki bi sicer res raje trdili, da je vse v najlepšem redu, vendar včasih le spustijo občutke na plano. Nekdo, ki te ima resnično rad, bo v tebi našel človeka, ki mu lahko zaupa in se ob njem tudi razjoče. V kolikor pa se vedno skriva za masko hladnega junaka, čeprav je več kot očitno, da v njem vre, nisi tista, ki bi ji podaril in odprl srce.


Nisi del njegovega življenja

Razumljivo, da te po prvem ali drugem zmenku ne bo predstavil prijateljem, družini in drugim, njemu pomembnim ljudem. A če se to ne zgodi niti tedaj, ko sta že nekaj mesecev par, si boš morala priznati, da te nima namena spustiti v svoje življenje. Če bi te ljubil, s tem ne bi tako dolgo okleval, vključil bi te v vse plati življenja, v kolikor pa se ti sprašuješ, ali je mami sploh povedal, da ima dekle, lahko upravičeno dvomiš, da si v njegovih očeh njegova ljubezen.


Sebičen je v spalnici in izven nje

Sebični ljudje so prijazni in dobri samo do sebe, kar najhitreje izdajo skozi svoja dejanja. Tako v postelji, kot izven nje. Seks je dejanje dajanja in sprejemanja, v kolikor on zgolj sprejema in se trudi le za svoje užitke, mu za tvoje ni prav nič mar. Zakaj? Ker te ne ljubi.

Prav tako je odnos dajanja in prejemanja celotno razmerje. Če se ob njem ne počutiš lepa, ljubljena in sprejeta, če te nikoli ne pohvali in vpraša, kako si preživela dan ter kaj bi rada počela, ga tvoje mnenje ne zanima. Zato se vsakič odloča v svojo korist, ti pa bi morala resno razmisliti o spremembah v življenju. Kajti zaslužiš si nekoga, ob katerem bi bila sreča in ne nekoga, ki v tebi vedno zbuja dvome.


V vajine zmenke ne vlaga truda

On bi gledal televizijo ali ostal v postelji. Torej si najbrž obeta zvezo brez obveznosti. Nič ni narobe z njegovim načinom življenja, pa vendar, če si ti želiš česa več, odpri oči. Ne zanemarjaj opozoril, ki ti govorijo, da se ni pripravljen potruditi zate ter popestriti vajin odnos. Če nima volje vanj vložiti niti kančka napora, ter te zato vedno znova razočara, ne čakaj, da se bo spremenil. Ne bo se, ti pa boš ob njem vedno negotova. Dokler ti ne bo vsega dovolj in mu boš pokazala vrata.

Avtorica: M. FL., povzeto po pisanju portala Your Tango
Foto: Unsplash in Thinkstock

Preberite še: To je ključna lastnost žensk, ki se jih moških bojijo ali pa Moški so spregovorili: tako prepoznamo žensko, ki je dobra v postelji

Priporočamo tudi: Tega močne ženske nikoli ne bi storile za moškega (in za nikogar drugega)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)