11 jasnih znakov, da je zaljubljen vate

Bodi pozorna na to, kako se obnaša v tvoji družbi.

22.11.2018 ob 4:00

par_ljubezen_postelja_seks_zenska_moski_zveza_razmerje.jpg

Drži, fantje so glede izražanja čustev praviloma bolj zadržani, od deklet. Raje, kot z besedami, svoja topla čustva kažejo z dejanji. In če pri tistemu, za katerega se je ogrelo tvoje srce, opažaš sledeča, v to, da imaš v njegovem srcu prav posebno mesto, ni nobenega dvoma.

Ceni in spoštuje te prav takšno, kot si

Rad te ima takšno, kot si. Ceni in spoštuje tvoje vrline ter napake, podpira tvoje odločitve in življenjske izbire ter nikoli ne pričakuje, da bi se njemu na ljubo spreminjala.

Je tvoj največji navijač

Ni mu pomemben le njegov, temveč tudi tvoj uspeh saj ve, koliko ti pomeni. Zato te spodbuja ne glede na to, kakšne so tvoje odločitve. Je tvoj velik podpornik in najglasnejši navijač. Verjame vate in v tvoje sposobnosti ter vsem jasno in glasno ob vsaki priložnosti pove, kako čudovita si.

Varuje te

Nekdo, ki ljubi, bo svojo drago vedno skušal obvarovati pred nevarnostmi. Ne samo pred fizičnimi, tudi pred psihičnimi travmami. Vedno ima odprte oči in vselej je na preži, ter se je pripravljen postaviti v tvoj bran.

Prevzema odgovornost

Kadar pridejo težki časi in se med vama pojavijo nesoglasja, nikoli odgovornosti za svoja dejanja ali besede ne prelaga na druge, temveč se zaveda in prizna svoje napake ter se trudi, da bi jih popravil.

Ceni tvoje mnenje

Nekdo, ki te ljubi, ceni tvoje mnenje ne glede na to, da se lahko povsem razlikuje od njegovega. Kakšni so tvoji pogledi na vero, politiko, prioritete, vzgojo in vse plati življenja, je zanj pomembno. Prav tako tudi tvoje mnenje o tem, katere hlače mu najbolje pristajajo. Naj gre za velike ali male stvari, nikoli mu ni vseeno, kaj o njih misliš ti.

Posluša te

Kadar mu kaj pripoveduješ, te pozorno posluša, pa čeprav to pomeni, da mora dvigniti pogled izza računalnika ali odložiti katero drugo opravilo. Zanj je tisto, kar mu poveš, pomembno, saj si zanj pomembna ti.

Zapomni si

Ker je pozoren, si vtisne v spomin, katera je tvoja najljubša barva, kakšno kavo imaš rada, katere knjige so ti všeč. Zapomni si, ker te želi kar najbolje spoznati. Zanj si središče sveta in zato te vselej želi razveseliti s tvojim najljubšim okusom sladoleda.

Včasih sebe postavi na drugo mesto

Ko ga potrebuješ ob sebi, pozabi nase in ti priskoči na pomoč. Zanj si pomembna, zato bo vselej našel čas, da bi ti pomagal. To je preprosto znak predanosti.

Ljubi te dovolj, da te včasih izpusti iz objema

Če je fant prepričan v svoja in v čustva dekleta, mu to, da bi čas namesto z njim kdaj raje preživljala s prijateljicami, ne predstavlja nobene težave. Dobro se zaveda, da vsak potrebuje čas zase in zato tedaj, ko mu poveš, da ne moreš z njim v kino, ker si zmenjena s prijateljicami ali greš v telovadnico, ni užaljen, temveč te razume.

Pogreša te

Kadar odpotuješ zaradi dela ali obiščeš svojo družino, te pogreša. Misli nate in ti pošilja sporočilca, v katerih ti razkriva, da si vedno v njegovih mislih ter da komaj čaka, da se znova snideta.

Občuti tvojo bolečino

Ko trpiš ti, trpi on s tabo. Zdi se, kot bi čutil tvojo psihično ali fizično stisko saj premore visoko stopnjo sočutja in išče načine, kako ublažiti tvojo bol. Saj vendar noče, da bi tista, ki jo ljubi, trpela.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock 

Preberite še: 5 njegovih najmočnejših erogenih točk (in kako jih razvajati) ali pa Večja vagina, čuden vonj in druge neobičajne posledice seksa

Priporočamo tudi: Vroče: 5 igračk za neverjetne orgazme


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)