6 znakov, da ni več zaljubljen v vas

Morda je čas za korak naprej.

21.8.2018 ob 4:00

moski_zenska_par_razmerje_skrivnostno_skrivnosten_pogled.jpg

Razhodi, ločitve, prekinitve zvez, vse to ni nič kaj prijetno. Čeprav res zagotavljajo možnost, da partnerja poiščeta srečo v ljubezni drugje, vsaj spočetka prinašajo nemalo žalostnih trenutkov. Zlasti, če pridejo iznenada ali povedano drugače, kot strela z jasnega.

V enem trenutku ste prepričani, da je med vama vse v najlepšem redu, v naslednjem pa en od vaju s kovčkom koraka skozi vrata. Ali iz življenja. A verjemite, presenečeni ste le zato, ker niste bili pozorni na znake, ki so vam govorili, da vas ne ljubi več. Tu je šest najočitnejših, ki jih niza portal yourtango.com. Da tudi naslednjič ne boste neprijetno presenečeni.

1 Nenadoma ga ne zanimate več

En prvih pokazateljev, da je ljubezen na drugi strani zvodenela je, ko partner za vas in za vaše doživljaje, izkušnje ter pripetljaje ne kaže popolnoma nobenega zanimanja več.

Prej vas je zavzeto poslušal in vas spodbujal k pripovedovanju, sedaj ob njem najraje zapusti prostor ali vas grobo prekinja. Če ob tem opazite, da se trudi čim manj časa preživeti z vami v istem prostoru, bo najbolje, da se sprijaznite, da se vajino razmerje bliža koncu.

2 Za vse slabo krivi vas

Nenadoma ste vi krivi za vse njegove težave: za zasebne, poslovne, celo ker se mu je pokvaril avto, jezo stres na vas. Takšno početje je odraz njegove zamere: zameri vam, da je nesrečen in izkoristi vsako priložnost, da bi vam to pokazal, četudi vi na dogodke, ki mu povzročajo težave, velikokrat sploh nimate vpliva.

3 Vedno najde izgovor, da se vam izogne

Po novem dolgo v noč ostaja na delu, pogosto je na službeni poti ali se odzove vsakemu povabilu prijateljev, vaša pa zavrača ali celo namenoma ignorira. Namesto, da bi se trudil z vami preživljati čas se trudi, da bi bil v kar najmanjši meri v vaši družbi, kar za zvezo nikakor ni dober znak.

4 V njegovih načrtih vas ni

Kadar mimogrede ujamete njegove načrte ( o njih namreč nič kaj rad ne razporeda z vami) opazite, da vas ni nikjer. On bo šel na potovanje, on bo kupil novo stanovanje, on bo živel v drugem mestu. Če ste iz kratko ter dolgoročnih načrtov nenadoma ali počasi izginili, bo kaj kmalu iz vašega življenja izginil on.

5 Ima občutek, da vam ni dolžen ničesar pojasnjevati

Kadar je nekdo nekomu predan čuti, da mora svoja početja in občutja včasih utemeljevati ali pojasnjevati. Pa naj bodo to lepi ali manj lepi trenutki, besede, dejanja. Če se brez pojasnila odpravlja od doma, brez opravičila izgine za nekaj dni ali vam sploh ne more pojasniti, zakaj tako ali drugače ogroža vajino zvezo, se ga je v vsakem primeru najbolje znebiti.

6 Pogosto vas prizadene, vi pa zato krivite sebe

Včasih so znaki, da je razmerje končano, še kako očitni. Če vas podcenjuje, ponižuje, odkrito zaničuje ali vas vedno znova prizadene kako drugače, je nedvomno čas za konec. Ne samo, da si takšnega obnašanja ne zaslužite in ob njem trpite, zaradi njega boste začeli dvomiti vase in v svojo vrednost, ter krivdo za vse slabo pripisali sebi. Kar pa je povsem neupravičeno in ne dovolite, da bi trpeli še naprej. Začnite se zavedati svoje vrednosti in stopite v življenju na novo pot.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Miti o lezbičnem seksu ali pa To so 4 poze, ki ji zagotovijo orgazem

Priporočamo tudi: Kako ženski orgazem podaljšati na dolžino 1 minute (6 korakov)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)