5 ljubezenskih izjav, ki so še močnejše kot "ljubim te"

Res so besede "ljubim te" močne in jih rad sliši vsak. A so tudi izjave, ki še bolj zgovorno govorijo, da je v srcu nekoga poseben prostor za drugega.

28.9.2018 ob 4:00

moc_moski_zenska_ljubezen_par.jpg

Poglejte si pet takšnih, ki jih je v določenih trenutkih še lepše slišati, kot klasični "ljubim te".

Oproščam ti: Nepremišljeno izgovorjene besede, prenagljena dejanja, zamišljenost, slabo voljo, izzvane solze. Oproščam ti velike in male stvari.

Žrtvoval(a) se bom zate: Žrtvoval(a) bom svoj čas za stvari, ki jih ti rad(a) počneš, skrbel(a) bom zate, ko te bo ujela bolezen in včasih v tvoje dobro pozabil(a) nase.

Spoštoval(a) te bo: Zaradi tega, kar si, zaradi tega, kar počneš, spoštoval(a) bom tvoje prepričanje, mnenje, cilje in želje.

Podpiral(a) te bom: Vedno bom stal(a) za teboj in bom ob tebi, ko padeš, da se boš lahko pobral(a).

Ščitil(a) te bom: Tebe, kot posameznika in najino ljubezen, poskrbel(a) bom, da bo najin dom vedno varen pristan in vedno bom nekdo, ki mu boš lahko zaupal(a).

V idealnem svetu bi te besede res prišle ob pravem trenutku, v resničnem pa jih je včasih potrebno prepoznati tudi v dejanjih.

In če sami menite, da niste deležni tega, se vprašajte, ali bi res v razmerju ostali z nekom, ki vas ne sprejema, ne spoštuje, vam ne oprošča, ne podpira in ne nudi podpore, ko ste povsem na tleh?

Avtorica: M. FL.
Foto: Unsplash

Preberite še: 5 ženskih lastnosti, ki jih moški noro obožujejo ali pa Točka G: vse, kar morate vedeti o njej


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)