10 znakov, da se v seksu pač ne ujemata

Spolna nekompatibilnost ni zgolj mit.

8.12.2018 ob 5:20

par_ThinkstockPhotos-807408836.jpg

So ljudje, ki se ne ujemajo ne v značajih, ne v obnašanjih, se v ničemer ne strinjajo, so pa kot eno, ko gre za seks. Ta ni le dober, je izjemen in spolni kemiji se ne morejo upreti.

Obstaja pa tudi druga skrajnost: so takšni, ki imajo čudovit odnos, a vendar zadeve v spalnici šepajo. Seks je zato medel, dolgočasen in seveda redek.

Spolno neujemanje je dejstvo, ki lahko doleti vsakega. Kako pa vedeti, da sta z dragim res nekompatibilna, kar zadeva telesno ljubezen?

1 Seks je le redko spontan

Ne privlačita se v tolikšni meri, da bi odmislila vse ostalo in se mu preprosto predala, nikoli si ne padeta v objem in se spontano ne ujameta v vrtinec strasti.


2 Poze, v katerih bi uživala oba, ni

V kateri koli se predajata telesni ljubezni, en od vaju ne uživa in zato samo čaka, da drugi poteši svoje potrebe.


3 Nikakor ne moreta uskladiti ritma

En preveč hiti, drugi je počasen, boki ne delujejo usklajeno, temveč povsem v drugačnih ritmih, nikakor ne moreta slediti drug drugemu in seksi trenutek je v hipu, ko se vajini telesi združita, uničen.


4 Ne moreta se osredotočiti na dejanje

"Joj, ravno sem se bližala orgazmu," rečete. V resnici je bil ta še daleč, saj ste ves čas razmišljali o tem, kako bi iz preproge očistili madež.


5 Pogosto se mu predajata pred televizijo

Ne moti vas, saj ste prepričani, da tudi on, tako kot vi, stalno pogleduje na ekran.


6 Seksata le ob posebnih priložnostih

Na obletnico, za rojstni dan in na dopustu. Še tedaj se vama vse skupaj zdi bolj dolžnost, kot veselje.


7 Nikoli nista hkrati za

Nikoli. Ko bi vi, ima on delo in ko bi on, ste preutrujeni vi.


8 Pogosteje, kot v dvoje, orgazme doživljate sami

Nič ni narobe z masturbacijo, a če je vajino spolno življenje omejeno zgolj ali predvsem na to, v intimnem razmerju nekaj pošteno škriplje.


9 Vajina libida se ne ujemata

On hoče šestkrat na teden, vi bi enkrat ali dvakrat. Največ. To je med vama pogosto predmet spora in frustraciji, ki jih ne znata rešiti.


10 Smejite se prijateljici

Tisti, ki vam je povedala, da z dragim vedno ali vsaj pogosto doživi orgazem. Prepričani ste, da se šali kajti menite, da kaj takega preprosto ni mogoče. Seveda, saj jo sodite na podlagi svojih izkušenj, te pa se z njenimi ne morejo primerjati. 

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 9 deklet je iskreno spregovorilo o izkušnji s trojčkom ali pa Spolnost: ženski orgazem (in skrivnosti povezane z njim)

Priporočamo tudi: 6 najpogostejših razlogov, zakaj ženske končajo razmerje (razkrivajo partnerski terapevti) in V tem delu sveta skupinski seks ni tabu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)