Njegove skrivnosti o orgazmu, ki bi jih sicer raje zadržal zase

Najraje bi jih fantje zamolčali

1.9.2017 ob 1:15

micna_moski_ThinkstockPhotos-599959942.jpg

Ne le ženski, tudi moški orgazmi so velikokrat uganka in odeti v tančico skrivnosti. Nekaterih se oni dobro zavedajo, a o njih raje molčijo. Če bi bili odkriti, bi povedali sledeče.

Več zanimivih dejstev najdete na Facebooku.

Naši možgani se med vrhuncem povsem izklopijo

Dobesedno odnese nas. Pojma nimamo, kaj se med orgazmom dogaja. Občutek je kratek in traja nekaj sekund, a z njim je prežeto celo telo. Zdi se kot breztežnost na vlakcu smrti in tedaj ne bi znali izračunati niti najlažjega računa ali odgovoriti na čisto preprosto vprašanje.

V bistvu to ni nekaj, kar bi hoteli prikriti, gre le za to, da tega, kar se med orgazmom dogaja z našimi možgani, ne znamo opisati.

Dobro vemo, kdaj smo tik pred orgazmom

Ne pustite se preslepiti, kadar vam nekdo zatrjuje, da je bil izliv nepričakovan. Dobro namreč čutimo, kdaj se zadeva približuje končnemu dejanju. Zato ne verjemite opravičilu, da je bil konec v vaša usta strela z jasnega. To je čista laž.

Edina izjema je, ko ga moški (ali bolje rečeno fant) doživi prvič v življenju. Tedaj res obstaja verjetnost, da nima pojma, kaj se dogaja. A to je to.

Sami se vzburimo hitreje, kot nas lahko ve

Seveda to ne pomeni, da ne veste, kako se stvari streže, a dejstvo je, da sami naše orodje najbolje poznamo in erekcija je, kadar nam zadiši seks, kot na dlani. Prav tako tedaj, ko se igramo sami s seboj, do vrhunca pridemo prej, kot kadar nam v postelji delate družbo.

Znova, ne gre za pomanjkanje vaših veščin, zato ne bodite užaljene, če zadnjih nekaj sekund vaše ročne masaže zadeve vzamemo v svoje roke ali damo kakšen namig.

Malo potrebo potem res potrebujemo

Vsem je jasno, da morate pripadnice nežnejšega spola po zaključku zadev teči na stranišče. Zato, ker med samim aktom prihaja do veliko pritiska na vaš mehur in tudi, ker se tako zaščitite pred okužbami.

To moramo storiti tudi mi. Sicer se v sečne poti ujame sperma, ki se tam posuši in izzove draženje ali celo nekoliko zamaši sečne kanale, seč pa med malo potrebo brizga v dveh curkih, od katerih noben ne zadane cilja, kar pomeni urin na školjki, tleh ali steni. Groza.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)