Neprimerno praznično obnašanje

Od preveč populjenih obrvi do fanatičnega spremljanja resničnostnih šovov.

13.12.2015 ob 2:00

shutterstock_316416563.jpg

Prihaja najbolj nori čas v letu. Čas, ko se bodo takšna ali drugačna druženja kar vrstila. Da pa bi na njih pustili kar najboljši vtis poglejte, česa moški (ali ženske) na bučnih božično novoletnih zabavah ne prenesejo. 


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Tanke obrvi. Začnimo pri mnenju moških in pri videzu. Ker se boste dame glede tega nedvomno prav posebej potrudile, pazite, da ne boste pretiravale z obrvmi. Preveč tanke pri moških namreč pritegnejo veliko pozornosti. In to ne v pozitivnem smislu.

Neprimerne debate. Ko se pogovori razvijejo v vse mogoče skrajnosti, velikokrat pripeljejo tudi do tem, ki se zlasti moškim zdijo povsem neprimerne. Na prvem mestu so resničnostni šovi. Čeprav jih spremljate, v moški družbi to ohranite zase.

Obsedenost s tehnologijo. Tu udarec vračajo ženske. Moški pogovori o takšnih in drugačnih tehnoloških pridobitvah po njihovem mnenju niso primerni za zabave. Sploh pa ne bahanje o tem, kaj vse je mogoče najti v njihovi bogati zbirki.

Obsedenost s telefonom. Ženske, ki neprestano preverjajo svoje telefone, spremljajo družabna omrežja in fotografirajo sebe ali druge, so po mnenju močnejšega spola prav nadležne.

shutterstock_160696913.jpg

Neprimerne besede. Ne glede na to, kako globoko nameravate pogledati v kozarček, pazite na svoj besednjak. Ljudje, ki preklinjajo ali govorijo celo prostaško, so vse prej kot dobrodošla družba na novoletni zabavi.

Kajenje. Tudi tu sta na tapeti oba spola. Nihče se namreč ne poljublja rad z nekom, ki smrdi kot pepelnik. Pa čeprav gre zgolj za bežen silvestrski poljub. 

Avtorica: M. F.

Foto:


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)