Neprijetnega vonja, pomanjkanja domišljije in česa še ženske niso pripravljene odpustiti (resnične izpovedi)

Obstajajo malenkosti, ki jih ženske pri nasprotnem spolu za nobeno ceno ne bi spregledale.

25.1.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Neprijetnega vonja, pomanjkanja domišljije in česa še ženske niso pripravljene odpustiti (resnične izpovedi)

Kompromisi v odnosih so že od samega začetka nepogrešljivi. A treba je poznati tudi mejo, čez katero pri sklepanju teh nekdo ni pripravljen stopiti.

Tako so dame za Your Tango povedale, kaj jih je na prvem srečanju zmotilo do te mere, da o drugem sploh niso razmišljale.

Neprijeten vonj

"Na prvem zmenku sem nekoč poljubila moškega, katerega vonj me je spominjal na kislo mleko. Nikoli več se nisva sestala," Lindsay, 32 let.

Vsiljevanje svojega življenjskega sloga

"Na zmenku sem bila z moškim, ki sem ga spoznala s pomočjo ene od spletnih strani. Bil je vegan in ves čas mi je razlagal, zakaj je njegov način prehrane boljši od mojega. Jem namreč vse. Najin prvi zmenek je bil tudi zadnji," Ally, 29 let.

Pretirana ljubezen do mačk

"Ko mi je dejal, da obožuje mačke in sovraži pse, je bilo vsega konec. Oprosti, jaz imam raje pse, sem mu povedala in mu pomahala v slovo," Jaime, 35 let.

Brez domišljije

"Nekoč sem bila na zmenku z moškim, ki mi je povedal, da ne pozna Harryja Pottreja. Ne vem zakaj, a to je bil razlog, da se z njim nisem več sestala. Mislim, da je bilo krivo njegovo pomanjkanje domišljije," Ricky, 29 let.

div data-related="https://micna.slovenskenovice.si/seksi/4-v-moskih-oceh-neprecenljive-zenske-lastnosti"> 

Pretirano znojenje

"Ves zmenek se je zelo znojil. Sploh ni bilo vroče in to me je res zmotilo," Dove, 32 let.

Nezanimanje za zdravo prehrano

"Bila sem na zmenku z moškim, ki mi je povedal, da še nikoli ni jedel zelenjave. Nisem obsedena z zdravo prehrano, a človek vendarle mora dati nekaj nase," Yasmin, 37 let.

Izbirčnost

"Sem gurmanka in rada preizkušam ter odkrivam nove okuse. Zato je bilo srečanje z moškim, ki ni jedel praktično ničesar, česar ni poznal, prvo in zadnje," Amy, 32 let.

Zavračanje branja

"Nekdo je izjavil, da nima smisla brati knjig. Sama preberem vsaj eno na teden in z nekom, ki ne mara branja, ne bi mogla živeti," Patty, 34 let.

Brez izpita

"Spoznala sem moškega, ki ni znal voziti avta. Niti ni imel izpita ter nobene želje, da bi ga opravil. Ko sem ga vprašala, kako se znajde mi je dejal, da vedno najde nekoga, ki ga je pripravljen peljati. Očitno ni potreboval dekleta, temveč brezplačnega taksista," Lisa, 26 let.

Preberite še: Štiri dopustne laži na prvem zmenku

Morda vas zanima tudi: Odlične ideje, kako čas preživljati z dragim, čeprav sta ločena


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)