Nasveti za odličen seks prek skypa

V času karantene nedvomno trpi tudi spolno življenje, kar pa je mogoče vsaj nekoliko omiliti s seksom s pomočjo spletne kamere.

26.3.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Nasveti za odličen seks prek skypa

Je že tako, da zadnje dni veliko časa preživljamo doma. Od doma delamo, se pogovarjamo s prijatelji, se šolamo in še bi lahko naštevali.

Tisti, ki si bivališča ne delijo s srčnim izbrancem pa so postavljeni še pred eno visoko oviro: kako ohranjati spolno življenje. Na srečo je tu v veliko pomoč sodobna tehnologija, ki lahko premosti to zapreko. V mislih imamo seks s spletno kamero. Ker pa je ta ideja za marsikoga nekoliko strašljiva, spolna terapevtka Annabelle Knight za ameriški Cosmopolitan niza nekaj napotkov, s katerimi bo zadrega lažje premagljiva, seks pa v užitek.

Določita termin

Za začetek, domeniti se morata za zmenek. Izbrati čas, ki bo obema po volji in v katerem vaju med vajinim srečanjem nihče ne bo motil. (Morda bi tedaj zaklenili vrata). Poskrbita, da bosta z minutami, ki si jih bosta namenila, dovolj radodarna.

Vnaprej določen čas ne samo, da vama bo omogočil srečanje, pričakovanje trenutka, ko se bosta, čeprav zgolj preko kamere sestala, bo še okrepilo vznemirjenje in oplemenitilo končno dejanje.

Načrtujte vnaprej

Potem, ko se domenita za zmenek je pomembno, da se nanj pripravite. Torej se vsaj kakšno urico pred njim odmaknite od dela in drugih opravil ter se posvetite sebi in tistemu, kar bo v vas prebudilo pravo razpoloženje.

 

Morda je to poslušanje glasbe, sproščujoča kopel, aromaterapija doma, prižgane svečke, kozarček vina, branje erotičnih del, gledanje porno filma, skratka, karkoli kar bo spobudilo vaše seksi misli ter prav takšno počutje.

Oblecite se priložnosti primerno

Videz je pomemben. Zato ne glede na to, da se ne bosta sestala v živo, poskrbite za svojo opravo. Seksi perilo ter prav takšno oblačilo, urejena pričeska, malce ličil.

Ne zgolj zato, ker boste na takšen način spodbudili tistega na drugi strani temveč tudi, ker boste tako bolj samozavestni. Samozavest pa je v vsakem primeru ena od poti do dobrega seksa.

Ne bodite zadržani

Seks s pomočjo kamere je odličen za uresničevanje seksi scenarijev. Lahko si domišljate, da ste kjer koli na svetu. Ne bojte se deliti svojih erotičnih fantazij.

Zapomnite si: komunikacija je ključ. Odkrito pripovedujte o tem, kaj v seksu pričakujete, kaj vam je všeč in se ne omejujte v svoji domišljiji. Tudi spolne igračke so lahko tu v pomoč.

Uporabite poredne besede

Ko smo že pri komunikaciji: poredne besede pri tej obliki seksa prav posebej pridejo do izraza. Če v  vas zbujajo zadrego, začnite zadržano, a še vedno začinjeno in počasi stopnjujte ter bogatite tovrstno besedišče. Saj veste, vaja dela mojstra.

Doživite orgazem

Zdi se povsem samo po sebi umevno, a kot navaja seksologinja, veliko parov prav ta del izpusti, kar je škoda. Kajti orgazem je češnja na vsaki seksualni torti, zato naj bo vajin cilj tudi v tem primeru.

Z njim bosta oba doživela popoln seks na daljavo. Čeprav bo spočetka malce težje dosegljiv, bosta po nekaj seansah nedvomno obvladala tisto, s čimer v postelji nimata težav.

Preberite še: 6 prednosti razmerja na daljavo

Morda vas zanima tudi: 11 seksi nasvetov za uspešno razmerje na daljavo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)