Deset začimb, ki dober seks spremenijo v nepozabnega

Moški so odkrili, kaj je zaslužno za najboljši seks, ki so ga kdajkoli okusili.

16.11.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Številni moški menijo, da je vsak seks, četudi je slab, dober. Kaj pa je tisto, zaradi česar pravijo, da je seks fantastičen? To je razkrilo deset bralcev ameriškega Cosmopolitana

Malo agresije

"Nekoč sem bil s čudovitim dekletom. Ko sva končno prišla do spalnice sem dojel, da ima rada agresivnejši seks. Nikoli prej med intimnim odnosom nisem bil grob in njena agresija me je sprva naredila nervoznega, a sem na živčnost hitro pozabil.

Pred samim seksom sva se predajala dolgi, intenzivni in grobi predigri. Držal sem jo za zapestja, vlekel za lase, jo metal po postelji (z njeno privolitvijo). Seznanila me je z mojo dominanto stranjo in nikoli več nisem bil isti. V dobrem smislu, seveda," je povedal 23 letni Nicholas.

Adrenalin in nenavadna lokacija

"Z dolgoletnim dekletom sva se ljubila v veliki omari mojih staršev. Nevarnost, da bi bila zasačena in spontanost v kombinaciji z nenavadno lokacijo so bili recept za več kot eksplozivno srečanje," neobičajno izkušnjo opisuje 24 letni Peter.

 

Divja energija

"Najboljši seks sem doživel na novoletno noč. Z drago sva z zabave domov odpeljala opite prijatelje. Ko sva prišla v stanovanje, si je oblekla svileni negliže. To je bila nepozabna noč. Hotela je, da prevzamem nadzor in z veseljem sem jo ubogal. Bila je energična, divja in seksala sva do onemoglosti. Po tem sem se res počutil prerojenega," je zaupal 22 letni Steve.

Ljubezen

"Najbrž bom najboljši seks doživel z dekletom, ki ga bom resnično ljubil. Takšne še nisem spoznal, a tudi naključne avanture so res zabavne," v pričakovanju prave ljubezni meni David, 26 let.

Sladko presenečenje

"To je bilo prvič z mojim sedanjim dekletom. Spoznala sva se, ko je obiskovala prvi letnik fakultete, dobra prijatelja pa sva postala šele proti koncu študija, tedaj sem bil prepričan, da gre zgolj za platonski odnos. Preden sem se moral odpraviti na enomesečno potovanje, sem jo povabil na pijačo in vprašala me je, zakaj je nisem poklical že prej.

Nisva si želela, da bi se večer končal, zato sva odšla v moje stanovanje. Ljubila sva se trikrat. Enkrat v kuhinji, nato pod prho in na koncu še v postelji. Počutil sem se, kot da sem bil dolgo pod vodo in sem končno prišel do zraka. Dve leti kasneje sva še vedno par in neskončno jo ljubim," Clayton, 24 let.

Trojček

"Z drago sva se spustila v seks v troje z dekletom, ki sva ga spoznala na družabnem omrežju. Bil sem živčen, kako bo vse skupaj izpadlo, a ne ona in ne jaz nisva pričakovala, da se bo tako dobro končalo. Menim, da je izkušnja še kako doprinesla k najinemu odnosu in spolnemu življenju," izkušnjo s trojčkom opisuje 21 letni Austin.

 

Njena pobuda

"Najboljši seks je bil z dekletom, ki je bilo res zagreto in je ni bilo strah povedati, česa si želi. Dejstvo, da ni zgolj ležal v postelji ter samo čakala, temveč je prevzela pobudo, je bila sijajna začimba," razkriva 21 letni Dominick.

Snidenje ob igračkah

"Že več mesecev sem hodil z dekletom, potem pa sem moral za nekaj dni odpotovati. Ko sem se vrnil, me je čakala in je bila pripravljena preseči vse meje. Privezala se je ob posteljo in na nočno omarico položila spolne igračke. Bilo je prvič, da sva drug drugega povsem obnorela. Seksala sva štirikrat v eni noči v vseh mogočih pozah. Nisem še doživel česa podobnega," izušnjo opisuje Andrew, 23 let.

Vezanje

"Najboljši seks sem doživel, ko me je prosila, naj jo zvežem in si jo vzamem od odzadaj. Prej tega še nisem počel in res je bilo čudovito," se spominja Jimmy, 20 let.

Moč zaljubljenosti

"Seks je najboljši tedaj, ko sem zaljubljen in ko vidim, da je ona nora name. To vse skupaj ponese na povsem drugačen nivo," je prepričan 21 letni Mark.

Preberite še: "Je to normalno?" 10 iskrenih odgovorov na zoprna vprašanja povezana s seksom ali 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo) 

Priporočamo tudi: Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)