Namigi zanj: Pet romantičnih daril, za katere ne bo treba po nakupih

Izgovor, da je prepozno za nakupe, odpade.

14.2.2017 ob 6:10

par_shutterstock_519915661.jpg

Pripadniki močnejšega spola se pogosto obremenjujejo, s čim za dan ljubezni razveseliti svojo drago. A dejstvo je, da veliko več, kot vrtnice, parfumi in čokolada, pomenijo nematerialne geste. Res je, te bi morale biti del vsakdana, štejejo pa tudi, če se nanje spomnite na posebne dneve. Naj bo to obletnica, rojstni dan ali valentinovo. 

Več uporabnih idej vas čaka na Facebooku.

Romantična večerja

Ne, nimamo v mislih drage restavracije, v kateri bi morali mizo rezervirati že včeraj, temveč večerjo doma. S predpasnikom opasan moški, s kuhalnico v roki je več kot seksi prizor. Če bi se tega zavedali, bi se nedvomno večkrat sukali po kuhinji. Ne glede na to, kakšne veščine premorete, važen je dober namen in zagotovo jo boste presenetili, pa čeprav zgolj z makaroni s tuno, postreženimi v soju sveč.

--> Bi po večerji še malo akcije? Postrezite s katerim od afrodiziakov.

Pomivanje posode

Večerja brez pomivanja posode ne pride v poštev in ona bo nedvomno z veseljem uživala ob kozarčku rdečega ter vas opazovala, kako pomivate, brišete in zlagate lonce ter krožnike nazaj na svoje mesto.

Likanje

Prav likanje sodi med eno najbolj zoprnih del. Če si boste sami zlikali srajco (ter zraven še njene majice in tako zmanjšali kup, ki sicer čaka nanjo) vam bo bolj hvaležna, kot če ji boste namenili šopek cvetja. Seveda jo lahko presenetite tudi z njim.

--> Vam likaje res ne gre? Tako bo morda lažje.

Masaža

Po napornem dnevu se vsakomur prileže malo sproščanja in to lahko dosežete z masažo, katere se nobena ne bo branila. Ne samo da pomirja, temveč tudi krepi povezanost med partnerjema.

--> Spoznajte točko, ki ji bo najbolj prijala.

Večer priljubljenih filmov

Okusa moških in žensk se velikokrat razlikujeta. Če ji boste na praznik ljubezni povsem prepustili filmski izbor, bo to zanjo nedvomno lepo romantično valentinovo darilo.

--> Filmi, ki jih priporočamo ta mesec.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)