Najboljši seks sem doživela s … fantovim najboljšim prijateljem (osebna izpoved)

Prepovedani sadež je včasih v resnici najslajši.

22.10.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Najboljši seks sem doživela s … fantovim najboljšim prijateljem (osebna izpoved)

So dejanja, ki se ne spodobijo. Ali so celo prepovedana. Čeprav ne z zakonom. A prav ta so včasih najbolj mamljiva, kar dokazuje osebna izpoved Julije, ki je za britanski Cosmopolitan razkrila, kakšen zločin je zagrešila in kako je zato, ker je utrgala prepovedani sadež, okusila najboljši seks:

"Tedaj sem bila stara 20 let in sestajala sem se s popolnim fantom. Bil je lep, prijazen, zabaven, starši in vsi moji prijatelji so ga oboževali. Tako kot jaz, če sem odmislila eno težavico: seksualno me ni najbolj privlačil. Veliko močnejšo kemijo sem čutila ob Davidu. Ob njegovih črnih laseh, zelenih očeh in privlačnem telesu so se mi vsakič zašibila kolena. Že en sam njegov pogled je bil dovolj, da me je po celem telesu oblila vročica.

Visoka ovira

Vendar je bil David prepovedan sadež. Kajti bil je fantov najboljši prijatelj. Kar je pomenilo, da smo veliko časa preživljali skupaj: na zabavah, pri njemu, pri fantu doma. Kjerkoli sva bila midva, tam je bil tudi on, zato se je zaljubljenost le stopnjevala.

Nekaj časa sem se trudila zatirati čustva, a vedno pogosteje sem si morala priznati, da se ne morem upreti spogledovanju z njim. In David se je spogledoval nazaj. Čeprav tedaj še nisem bila prepričana, ali sem zanj res privlačna ali se z menoj le igra. Dokler si nisva začela dopisovati. Sprva sva si pošiljala povsem spodobna sporočila o stvareh, ki smo jih skupaj doživeli. Dokler me nekega večera ni vprašal, kakšno spodnje perilo nosim. Ko sem mu razložila je napisal nazaj, da si zlahka predstavlja, kako seksi sem v njem.

 

To je vodilo v konkretnejša seksi sporočila s podrobnimi opisi, kaj bi drug drugemu počela, če bi bila sama. Ko sem se ljubila s fantom, sem si od tedaj vedno predstavljala, da je z menoj v postelji David.

Vedela sem, da je to, kar počnem, narobe in da se bo nekoč zgodilo nekaj neprimernega. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj. In se je. Prvič sva se poljubila pri fantu doma, ko sem po naključju vstopila v kopalnico, kjer je bil on. Potegnil me je k sebi in poljub je bil, milo rečeno, strasten, čeprav je trajal le nekaj trenutkov.

Naslednji dan sva se strinjala, da morava s tem prenehati. A nekaj tednov po prvem poljubu smo se znova znašli na zabavi, na kateri je moj fant kmalu omagal.

Prekoračena meja

Ostali smo nadaljevali in proti jutru pospali v dnevni sobi. Jaz sem bila na kavču, David je spal v spalni vreči na tleh. Vsi so že smrčali, jaz pa sem bila še budna in sem se še kako zavedala njegove bližine. Očitno je čutil, da ne spim, izvil se je iz vreče in se premaknil k meni na kavč. Pokril naju je s svojo spalko in začela sva se poljubljati ter se osvobajati iz oblačil. Da ne bi zbudila ostalih, sva morala biti previdna, zadrževati vzdihe in se premikati počasi. Počasen seks, val dolgo zatrtih strasti, adrenalin ob dejstvu, da bi naju lahko kdo opazil, vse to je ustvarilo neverjetne pogoje za seks, ki ga ne bom nikoli pozabila.

 

Orgazem je pretresel celo moje telo in naslednji dan sem vedela, da sem prestopila mejo ter da ni poti nazaj. Opravičevala sem se, da če sem šla tako daleč, lahko nadaljujem. In sem. Z Davidom sva seksala ob vsaki priložnosti. Tudi v fantovi postelji, kadar njega ni bilo doma. V resnici je bilo to nevarno, a na moč vznemirljivo obdobje, polno prepovedanih strasti ter izjemnih orgazmov.

S fantom sva na koncu razšla, vendar ne zaradi Davida. Za najino afero je izvedel dolgo potem, ko sva končala zvezo. Seveda je bil prizadet in razočaran. Zlasti nad njim. A jaz ne obžalujem ničesar. Če bi imela priložnost, bi vse ponovila. Kajti takšno strast človek občuti le enkrat v življenju in škoda bi jo bilo zanikati, še bolj pa obžalovati."

Preberite še: Kako sem ločena pri 40. znova našla ljubezen (osebna izpoved)

Morda vas zanima tudi: "Mož mi ne privošči oralnega seksa, zato sem poiskala rešitev" (osebna izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)