Najboljši načini, s katerimi lahko moški ženskam pomagajo do orgazma

Nikoli ni preveč izpostavljanja poti, s katerimi one lažje pridejo do vrhunca.

3.8.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Najboljši načini, s katerimi lahko moški ženskam pomagajo do orgazma

Dejstvo: ženske v heteroseksualnih zvezah najredkeje doživljajo orgazme. Medtem, ko jih moški v enakih odnosih praviloma okusijo v 95 odstotkih intimnih aktov, je pri damah odstotek znatno nižji in znaša komaj 65. Razlika ima tudi strokovno poimenovanje. V angleško govorečih deželah je to orgasm gap, po naše pa bi rekli orgazmični prepad.

A v končni fazi ni pomembno, kako se imenuje, pomembno se je truditi, da bi ta bil čim manjši. Kar med drugim pomeni, v spolni akt vključiti tehnike, ki njej pomagajo do vrhunca. Zato Your Tango vsem moškim polaga na srce pet najučinkovitejših načinov, s katerimi lahko svoji dragi pomagajo do vrhunca.

Naučite se razumeti njeno telo

Intimno področje je čudovit vir zadovoljstva ter užitka in stimulacija vulve izjemne občutke prinaša vsaki ženski. Pa vendar … ni vsaka dama enaka in vsaki ne odgovarja enak pristop.

Zato si vzemite čas, dodobra spoznajte intimne kotičke svoje drage ter z njeno pomočjo odkrivajte načine, ki pri njej obrodijo sadove.

Vzburite njene misli

Prava podlaga za orgazem se začne v možganih. Dejstvo, ki ga nikoli ne smete spregledati. Mentalno vzburjenje zato pri doseganju orgazma igra prav tako pomembno vlogo kot fizična stimulacija.

 

In kako doseči mentalno vzburjenje? Zanj je na prvem mestu ključna dobra povezava med partnerjema, ki temelji na odkriti komunikaciji, razumevanju in medsebojnem zaupanju.

Tu so še različni odkriti ali prikriti namigi, zapeljevanje in erotični dražljaji, ki si jih lahko pošiljata dolgo prej, preden se končno ujameta v vrtinec strasti.

Osvojite posebno tehniko klitoralne stimulacije

Da je klitoralna stimulacija en od ključev do njenega vrhunca, že veste. Zadeve lahko nadgradite in v igrice vključite tako imenovano kunyaza stimulacijo, pri kateri se s ščegetavčkom ne igrate z jezikom in ne s prsti, temveč z glavico vašega spolnega organa.

Osredotočite se na užitke in ne na pritiske

Bolje, kot razmišljati o tem, kako in kdaj bo dosegla vrhunec, se je posvetiti užitkom, ki jih ji lahko nudite na poti do njega.

Tako kot na veliko drugih področjih življenja, je tudi v tem primeru pot pomembnejša od cilja.

Ne pozabite na oralni seks

Več študij je dokazalo, da orgazme pogosteje doživljajo pari, ki se med njim poslužujejo oralne stimulacije in ji namenjajo prednost pred penetracijo.

Torej, ne glede na to, kako do potankosti obvladate druge tehnike, nikoli ne pozabite na oralni seks.

Preberite še: Raziskave so pokazale: vse to ženskam pomaga pri doseganju orgazma

Morda vas zanima tudi: Tri stvari, zaradi katerih je seks slab (nobena ni povezana z orgazmom)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)