Najboljše poze za naključni seks

Ker je včasih ena noč povsem dovolj.

6.9.2019 ob 6:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Seks za eno noč se lahko izkaže kot najboljša izkušnja življenja ali noč, ki bi jo radi čim prej pozabili. Seveda je to, kako bo ostala zapisana v vašem spominu, v največji meri odvisno od vas samih in od naključnega junaka, s pravilnim pristopom pa se je mogoče zadregi v velikem loku izogniti. Tudi z izbiro poze.

Torej: za popoln rezultat je vse, kar potrebujete, neizmerna kemija, kondom in pravi položaj. Izbirati gre med sledečimi, ki veljajo za najprimernejše za naključni seks.

Na hitro stoje

Položaj, ki sodi med tiste z najnižjo stopnjo intimnosti. Te namreč v takšni akciji res ne iščete. To ni njegova edina prednost, kajti izvedeta ga lahko kjer koli (torej ne doma). Na skritem kotičku samo spustite njegove hlače, dvignite svoje krilo, naslonite se ob steno, ovijte noge okoli njegove zadnjice in okusite njegovo moč. Ko pristanete z nogami na tleh, pa … "Hvala, se vidiva. Mogoče." 

Po pasje

Tudi položaj po pasje ne sodi ravno med tiste, ki so prežeti z intimo. Telesni stik je minimalen, očesnega kontakta ni, gre zgolj za izživljanje čiste strasti, brez vpletanja čustev. Zlahka si v njem predstavljate, da za vami stoji vaš najljubši filmski junak ali kdor koli. Konec koncev, če je seks dober, v tem trenutku to, kdo je z vami, sploh ni pomembno.

Sede, a ne kjer koli

Priložnost za naključni seks se lahko pojavi, ko to najmanj pričakujete. Tako je, tudi v klubu ali na zabavi. In tedaj je vse, kar potrebujeta, prostor, kjer vaju nihče ne bo motil. Zakaj naj to ne bi bilo stranišče? Zgrabite ga za roko, peljite na samo, pokrijte pokrov školjke, na pol golega posedite ga nanj, sedite mu v naročje, z rokami se naslonite na steno in tako naprej. Pazite le, da ne boste pritisnili gumba za splakovanje.

Malce rokoborbe

Morda bi se ena na ena igrali malce bolj grobo. Torej se ulezite na posteljo, za glavo iztegnite roki, on naj vas prime zanju, vi pa medtem, ko vstopa v vas, svoje noge ovijte okoli njegovega telesa. Odličen položaj za hitri seks in če bi malo popestritve, samo zamenjajta vlogi ter vi skočite na vrh.

Žlička

Še ena poza, v kateri je stik z očmi minimalen, hkrati pa je še kako udobna. Goli se namestite v strateški (bočni) položaj in mu namignite, naj se vam pridruži. Zadeve lahko potekajo nežno, grobo, hitro, počasi, kot vama je pač po volji. Pa vendar, morda se ne bi igrala prepočasi, da vaju ne bi premamila misel, da bi na koncu potonila v sen. Zadeva zjutraj kaj lahko ne bo ravno prijetna.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)