Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Zavedam se, da je to, kar počnem, narobe, a koristi mojemu spolnemu življenju.

16.1.2022 ob 10:04 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

"Sedim in ga čakam. V baru, kjer se običajno sestajava. Sprašujem se, kakšnih orgazmov bom deležna nocoj. Bo počasen in čuten, ali hiter in strasten ker ve, da mi je to všeč?

S pogledom se namerno izogibam velikemu prstanu, ki krasi moj prstanec. Ko vstopi skozi vrata, mi srce začne hitreje biti, ko se mi približa, me pozdravi z globokim glasom. Oh … ko bi se to le zgodilo več kot dvakrat na mesec. In ko bi on bil moj mož," pripoved za Cosmopolitan začenja, pa recimo ji Betka. Ženska, ki vara moža. Iz enega in edinega razloga: ker ji ne privošči oralnega seksa.

"Do nedavnega sem svoje zaobljube jemala zelo resno. Moj soprog je bil zame edini, odkar sva se srečala na faksu. Med nama ni bilo norih iskric strasti, a bil je moj prvi fant, moje vse. Dva tedna preden sem diplomirala, me je zasnubil in rekla sem da.

Pet let kasneje sva bila starša dveh malčkov, ljubimca in prijatelja. Z ne ravno zanimivim seksom. Dolga predigra, eksperimentiranje, vrzi me ob steno strast? Nič od tega. In kar je bilo zame najhujše: nikoli me ni zadovoljil oralno. Niti enkrat.

"To strogo zavračam," mi je dejal, ko sem mu predlagala, naj se vendar spusti niže. "Ni mi všeč." Dodal je še, naj ga tega ne prosim nikoli več. Tisti in še več naslednjih večerov se je končalo z njegovim orgazmom. Jaz pa sem samo ležala. Nepotešena.

Kmalu potem sem v trgovini v naši bližini opazili seksi moškega. Očitno je ujel moje poglede, kajti pristopil je k meni in dejal: "Srečen je tisti, ki je na tvojo roko dal prstan." Sama pri sebi pa sem si mislila: mislim, da se ne zaveda, kako zelo.

Nekaj v tem spogledljivem pogovoru me je dregnilo in še isti večer sem postala članica spletne strani Ashley Madison, ki je namenjena vsem, ki si kljub razmerju želijo zmenkov.

Upala sem, da bom spoznala koga zanimivega in kmalu sem našla Jareda. Na pogled je bil lep, na videz prijazen, željan avanture in po dveh tednih dopisovanja sva se sestala v živo.

Bila sem živčna kot sam vrag. Čeprav poročena, v spolnosti nisem imela bogatih izkušenj. Seveda je bil tu še občutek krivde in dvom, če sem v odnosu do moža res storila vse, da bi vse skupaj lahko preprečila.

A on navkljub vsem kompromisom in predlaganim rešitvam ni odstopal od svojih norm. Oralni seks zanj preprosto ni bil sprejemljiv.

Odločila sem se: ne bom se odpovedala temu užitku. Poiskala ga bom drugje.

In sem ga. Jaredu sem povedala, da še nikoli nisem bila deležna oralnega seksa in več kot pripravljen mi je bil pokazati, kaj vse lahko prinaša. Nihče se do tedaj ni tako posvetil mojemu užitku, kot prav on.

Štiri orgazme kasneje sem zadihana sedela na postelji in se nisem ukvarjala z mojim zakonom, temveč s tem, kdaj se bova znova sestala.

Z Jaredom se sedaj srečujeva, kolikor se lahko. Prav tako si redno, dnevno dopisujeva. Vem, kaj si mislite: zakaj moža ne zapustiš? Odgovor je preprost: imava otroke, ti so moja prva skrb. In moj mož je čudovit oče.

Morda so moja pričakovanja, da mi bo nudil vse, kar potrebujem, nerealna. A morda je nerealen v prepričanju, da se bom odpovedala užitku, on. Trenutno se s tem ne obremenjujem. Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase."

Preberite še: Nekoč boste znova srečni (7 resnic o življenju po razhodu)

ali pa Resnične izpovedi žensk: Varala sem nasilneža, nekaj je manjkalo (in drugi razlogi za nezvestobo)

Priporočamo tudi: Tako se slabo razmerje odraža na telesu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)