Toplina doma odslej s pomočjo wi-fi povezave

V zimskem času se radi pogrejemo v toplini domačega udobja in po zadnjih, najbolj sodobnih tehnologijah, nam to omogočajo pametne inštalacije.

13.12.2018 ob 9:08

kopalnicajpg.jpg

Tehnologija spreminja našo prihodnost, naše domove pa spreminja v pametne. Pametna tehnologija je vpletena v vsak vidik našega življenja in v hladnih mesecih nas lahko greje pametni sistem ogrevanja. Takšen, ki deluje s pomočjo wi-fi povezave.

Vedno več ljudi se odloča za talno gretje v svojem domu, saj gre pri njem za najbolj optimalen prenos temperature, hkrati je bolj ekonomično in tudi estetsko, saj so grelna telesa skrita očem.

In če so odslej prevladovali običajni termostati, vgrajeni v steno, sedaj v naše domove prihajajo brezžični termostati, kakršen je Geberitov Volex sistem za talno ogrevanje.

Termostat v kateremkoli bivalnem prostoru se z glavno regulacijsko enoto poveže preko wi-fi omrežja, zato ga lahko namestimo kamorkoli v prostoru in ga poljubno prestavljamo. Brez žic in razbijanja sten.


Pripravila:
S. S.
Foto: gradivo proizvajalca

Preberite še: Nikar v smeti! Tako lahko potem, ki si pripravite čaj, uporabite čajne vrečke ali pa si oglejte, kako bo naš dom izgledal leta 2020.

Priporočamo tudi: 5 najpogostejših razlogov za stalen nered v stanovanju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)