Živalski potiski so še vedno in bodo še dolgo trend

Modni svet se že nekaj sezon navdušuje nad živalskimi motivi. To pomlad ne bo nič drugače.

24.2.2016 ob 2:00

01_zivali-nas.jpg

Zagotovo se spomnite pisanega tigra, ki je leta 2011 začel rjoveti s puloverjev priljubljene znamke Kenzo. Ti so bili velika uspešnica, ki si jo je vsaka modna navdušenka morala privoščiti. Pri Kenzu so slavne puloverje zato umestili med stalnico svoje kolekcije, spreminjale so se le barve, materiali in manjši vzorci. Poleg tigra so bili priljubljeni še rotvajlerji modne hiše Givenchy, a Riccardo Tisci psa ni umestil med stalnice, temveč vsako sezono izbere novo žival. Tako so v Givenchyjevi zadnji kolekciji na primer gorile.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Pri Gucciju so se navdihovali v svetu kač, tigrov in ptičev. Posebno mesto pri hiši Gucci pa imajo mačke, ki so motivi puloverjev predjesenske kolekcije. Čeprav ti še niso v prodaji, že obstaja seznam nakupovalk, ki ga težko pričakujejo. Poznavalci mode pa mu napovedujejo še večjo slavo, kot jo je doživel Kenzov tiger.

Torej, to pomlad bodimo živalski. Odločiti se morate le, ali boste izbrale eksotiko ali katero od domačih vrst. Puloverji z živalskimi motivi so primerni za dnevne kombinacije, z malo modnega posluha pa bodo odlično pristajali tudi h krilom in bodo del večerne kombinacije. Le pogumno, zavarovani ste dobro!

Avtorica: Da. M.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)