Kako nositi majico s potiskom

Poglejte, kako z njo lahko poudarite svoj osebni slog.

24.4.2015 ob 6:30

ParisstrS14287a.jpg

Majice s potiskom so vedno v modi. Zabavni napisi, filmski liki, kultni citati in podobno so vedno aktualni. Zato imate v svoji omari zagotovo kakšno majico, s katero izražate strinjanje, protest ali pripadnost. Pa veste, kako vse jo lahko nosite?

S suknjičem. Dodajte še elegantne hlače. Tako boste videti hkrati sproščeno, a vendar uglajeno.

Popestrite jo s primernimi modnimi dodatki. Izberite temo: Majica z divjimi protestnimi motivi se bo denimo najbolj podala temnim ličilom, črnim nohtom, razkuštrano pričesko in temnimi očali. Za namenček lahko dodate kakšen vpadljiv velik prstan in težko ogrlico. Če ste za bolj nežne tone, izberite majico s cvetnim motivom ter osebni stil zgradite okoli njega. Tako boste tematski od glave do pet.

Maksi majica: popolno udobje. K dolgemu, udobnemu, širokemu krilu se bo odlično podala malce širša in daljša udobna majica. Za še bolj osebni stil izberite potisk, ki vas najbolje označuje in jo nosite malce drugače: v pasu jo zavežite.

Dodajte športne detajle. Temna majica s potiskom, čepica s šiltkom, ozke kavbojke ali kratke hlače in visoke superge. Zakaj pa ne?

Usnje in majica s potiskom: odlična kombinacija. Usnjene (kratke) hlače, jakna ali brezrokavnik. Vsi se k takšni majici odlično podajo. Če se v vas skriva malce uporniškega duha, ga tako nedvomno lahko izrazite.

Avtorica: M. F.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)