Večna privlačnost biserov

So zapeljivi in očarljivi, simbol nedolžnosti, ljubezni in angelske popolnosti, rojeni iz bolečine. To pomlad naj biseri kraljujejo na laseh, ušesih in nohtih.

15.1.2020 ob 5:30 | Foto: GettyImages | Avtor: A. J. (Revija Suzy)

Večna privlačnost biserov

Biseri so veliko vrnitev na modne brvi doživeli že pred nekaj leti in nič ne kaže, da se bodo kaj kmalu umaknili s piedestala. Modni guruji so si za pomlad/poletje 2020 izmislili nove načine, kako jih nositi, naj bodo pravi ali umetni.

To sta lahko različna biserna uhana, kakršna je manekenkam na modni reviji na ušesa pripel Jason Wu, samolepilni kamenčki v laseh, kot jih priporoča frizerka Justine Marjan, ki skrbi za pričeske zvezdnikov, ali lesketajoče se bele kroglice na nohtih. Nositi večno klasiko na nov način pa je izziv za domišljijo in čisti užitek.

Nakit

Med kosi nakita z biseri prevladujejo uhani, najbolje ne iz istega kompleta. Modni guruji so bili na revijah za toplo sezono 2020 popolnoma jasni: nobene enotnosti ali simetrije – nosite en dolg in en navaden ali pa sploh le en uhan.

Pa vendar ne bo narobe, če se boste odločili za klasične drobne viseče bisere, na obeh straneh enake: modna oblikovalka Tory Burch jih je obesila na zlate srčke in ustvarila žensko, ki je mešanica hollywoodske zapeljivke iz šestdesetih let in Lolite. Modni oblikovalec Prabal Gurung si je biserne uhane zamislil kot dolgo z biseri posuto verigo, ki se konča na prsih. Navdušenje nad logotipi je že skoraj stvar preteklosti, z nakitom pa še vedno lahko pokažete naklonjenost določeni modni hiši. Chanelu se lahko poklonite prav z bisernimi uhani, okrašenimi s slavnim dvojnim C.

Biseri so v prihajajoči modni sezoni obvezen modni dodatek.

V laseh

Že lani so bili modni dodatki v laseh hit, in če še nimate vsaj ene zaponke ali elastike, ki je prekrita z njimi, je skrajni čas, da popravite to napako. Še bolj modne in izvirne pričeske boste lahko ustvarjali s samolepilnimi biseri, ki se dobijo v bolje založenih drogerijah, ali pa z biseri, pritrjenimi na zavito konstrukcijo, ki jih s sukanjem trdno pričvrstimo v lase.

Modni sladokusci so se letos zaljubili v z biseri posuto kito ob strani. Z nekaj velikimi biseri lahko okrasite nazaj polizano ohlapno figo, igro pa nadaljujete navzdol po vratu tako, da nalepite vrsto drobnih samolepilnih biserov od tilnika po hrbtenici navzdol.

 

Manikira

Biseri na nohtih in francoska manikira je kombinacija, v katero se boste zaljubili. Naravna in zračna, elegantna in prav nič kičasta pristaja k svečani črni oblekici pa tudi k elegantnemu hlačnemu kostimu, ki ga nosite v službo.

Prozoren lak in kožne barve gredo k biserom še posebno dobro, če pa se boste vseeno odločili za barvni lak, izberite hladne pastelne odtenke, kot sta pastelno modra ali barva sivke, saj tople, živahne barve, kot je denimo živo rdeča, v kombinaciji z biseri hitro delujejo neokusno in pretirano kričeče.

Drznejše se lahko odločite tudi za črno. Z biseri lahko okrasite le enega ali dva nohta na roki ali pa jih nalepite na vse. Za diskretnejši videz izberite drobne bisere in jih oblikujte minimalistično, za priložnosti, ko želite izstopati, pa kar pogumno sezite po večjih kroglicah.

Preberite še: Fatalna Ineza Sotler: Moški so se me vedno bali

Morda vas zanima še: Janja Videc odkrito z Ulo: V njenem DNK-ju obstaja čarovniški zapis (VIDEO in FOTO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)