Plašči, ki polepšajo zimo

Modne smernice nam to zimo dovoljujejo veliko. Tudi pri izbiranju plaščev.

2.1.2020 ob 5:40 | Avtor: Da. M.

Plašči, ki polepšajo zimo

Plašč. Najverjetneje se vam pred očmi izriše plašč v črni barvi. A bolje bo, da na takšno klasiko čim prej pozabite in si zimo polepšate s plaščem v barvi. Kateri koli! Le črni ne, seveda. Morda se črna zdi najpreprostejša za kombiniranje, a to nikakor ne drži. Veliko uporabnejši je plašč v sivi ali kamelji barvi.

Še bolj modne pa boste letošnjo zimo v plaščih pastelnih ali živih barv.

Kombinacija toplih tkanin, enostavnih krojev in nevtralnih barv ustvarja najbolj uporabne in najbolj zaželene modele plaščev, ki popolno zaključijo vsako zimsko kombinacijo, ko se od nas zahteva nekaj elegance.

In ni treba, da je monotona, aktualna sezona namreč narekuje in dovoljuje marsikaj. Od karo in živalskih vzorcev, močnih in pastelnih barv, vse, le da razbijemo sivino, ki jo prinaša vreme. Išče se torej pogum, ki pa se glede na smernice zlahka izrazi. Saj nam narekujejo, da je dovoljeno vse. Torej težko zgrešite!

Morda se črna zdi najpreprostejša za kombiniranje, a to nikakor ne drži.

Izjemno modni so plašči v svetlo modri, svetlo rožnati, rumeni in zeleni barvi. Med modeli izberite takšne, ki delujejo nekoliko preveliki. Takšen plašč bo sam po sebi dovolj moden kos, da bo kombiniranje preostale garderobe čisto preprosto. Ja, plašč vam bo letos rešil vse modne zagate.

Trik, ki ga verjetno ne poznate

In še trik, ki ga morda ne poznate. Veste, o čem govorimo, ko omenimo razporek na zadnjem delu plašča? Tisti, ki poteka med nogami, pod zadnjico? Ta razporek ob nakupu navadno povezujeta nitki, ki tvorita črko X. Ste se kdaj vprašali, zakaj sta tam? Da v trgovini skrbno držita razporek skupaj in se zadnji del plašča ne mečka. Razporek pa je tam zato, da se plašč lepše giba med hojo. Kar pomeni, da morate ob nakupu ta X prerezati.

V galeriji si oglejte izbor čudovtih plaščev. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)