V te kose se splača investirati na trenutnih razprodajah

V teh dneh so cene oblačil drastično nižje.

18.1.2023 ob 6:37 | Foto: SeventyFour/Getty Images | Avtor: E.N.

V te kose se splača investirati na trenutnih razprodajah

V preteklih dveh mesecih se je vse vrtelo okrog nakupovanja. Kljub črnemu petku in predbožični mrzlici pa je čas za nakupovanje garderobe – januarja.

Prvi mesec v letu se namreč začne obdobje razprodaj, ko večina trgovin z oblačili čisti stare zaloge, da naredi prostor za prihod spomladanske kolekcije.

Nakupovanju se je včasih težko upreti, čedalje bolj pa se zavedamo dejstva, da je pri tem zelo pomembna trajnostna in ekološka misel.

Še preden se na vratih trgovin pojavijo obvestila o znižanjih, je dobro premisliti, kaj naša omara zares potrebuje in kaj se na razprodajah splača kupiti. Tako se bomo izognili nepotrebnim izdatkom.

Razprodaje so namreč lahko odlična priložnost za modre nakupe. Če se v trgovine podamo z glavo in jasnim ciljem, lahko domov prinesemo odlične kose, ki smo jih ujeli po znižanih cenah. Naštejmo jih nekaj, na katere bodimo pozorni.

Usnjena jakna

Kakovostno krojena usnjena jakna je klasičen kos, ki bi ga moral imeti v svoji omari prav vsak, saj je izjemno praktična in uporabna ob najrazličnejših priložnostih. Takšna iz pravega usnja je navadno tudi draga, zato bo nakup jakne po znižani ceni še toliko bolj na mestu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Bela srajca

Razprodaje so odlična priložnost za nakup klasičnih kosov višje kakovosti.

Tako si lahko privoščite znižano srajco višjega cenovnega razreda po ceni, ki bi med letom veljala za kos nižjega razreda. Klasična bela srajca vam bo služila več let, nosili pa jo boste lahko ob številnih priložnostih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COS (@cosstores)

Kavbojke

Tudi kavbojke bi lahko uvrstili med klasike in tudi tukaj priporočamo, da posežete po višji kakovosti, ki bo v prihajajočih dneh bolj dostopna.

Izberite kroj, ki se nadvse prilega vaši postavi, in tako boste imeli vedno kaj obleči, tudi takrat, ko boste brez ideje stali pred omaro in se na koncu odločili za čisto preprost videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Levi's (@levis)

Superge

Za konec pa priporočamo še nakup novih superg, ki jih vedno potrebujemo; v času zimskih razprodaj so na voljo po še posebno ugodnih cenah. Izberite takšne, ki si jih želite že dolgo, in ne posegajte po aktualnih kosih, ki bodo šli prihodnjo sezono iz mode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New Balance (@newbalance)

Preberite še: To je zaročni prstan Ane Roš (in čudovita zgodba, ki jo nosi)

Morda vas zanima tudi: Vrača se ta (čudovit!) trend, ki nakazuje na zapeljivost ženskega telesa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)