Top 5 najboljših modnih kosov za zimsko rekreacijo

Tudi v zimskem času se lahko odlično rekreiramo. Če smo le primerno oblečeni, seveda!

15.1.2021 ob 5:45 | Foto: Gettyimages, About You | Avtor: E. N.

Top 5 najboljših modnih kosov za zimsko rekreacijo

Si si tudi ti z novoletnimi zaobljubami prisegla, da se boš v novem letu več rekreirala? Odlično! Rekreacija vedno koristi našemu telesu, poživlja duha in osrečuje. Fitnesi in druge športne institucije so sicer trenutno zaprte, a to še ne pomeni, da se ne moramo gibati. Nekaj predlogov za domačo vadbo smo že našteli tukaj, sicer pa močno priporočamo tudi rekreacijo na prostem. V tem primeru se je seveda potrebno primerno obleči in da ti priskočimo na pomoč, smo spodaj našteli nekaj udobnih in šik modnih kosov, v katerih se boš z veseljem gibala.

Lahka puhovka

Letos smo priča res pravljični zimi, ki nas je končno obdarila z lepo mero snega. Ni lepše rekreacije kot je vzpon na zasneženi vrh, seveda pa moramo vedeti, da zna tam mraz pošteno pritisniti. Ker si želimo biti med gibanjem kar se da agilni, debele bunde odpadejo, zato je bolje, če posežemo po tankih športnih puhovkah, ki zaradi odličnih polnil dobro grejejo.

Športna jakna Icepeak, 115€

Termo hlače

Če se odpravljamo v hribe, moramo poskrbeti, da nam bo toplo tudi v noge. O zimskih čevljih bomo več razpravljali spodaj, a mraz žal ne pritiska le v stopala. Da ogrejemo celotne okončine, so v snežnih razmerah zato najbolj primerna izbira termo hlače. Če ne maraš širokega kombinezona, ti priporočamo kaj takšnega. Videti so kot običajne hlače, zaradi posebnega vodoodpornega materiala, pa ti bo v njih lepo toplo.

Termo hlače, Luhta, 115€

Topla jopica

Za rekreacijo v naravi se je v tem času najbolje obleči kot čebula. Pod bundo se je dobro odeti s toplo jopico, ki jo lahko, če ti bo vroče, slečeš in pospraviš v nahrbtnik. Ali pa jo zavežeš okoli pasu. Letos je material, ki je podoben ovčji koži, nadvse trendi, hkrati pa je tako topel in mehak, da bo takšna jopica odličen sopotnik pri zimskem športanju.

Funkcionalna jopa iz flisa, Under Armour, 89,90€

Pajkice

Če tudi v zimskem času rada tečeš, brez pajkic seveda ne bo šlo. Letos je v športnem svetu zelo modna rožnata, zato je mnogo rekreacijskih kosov na voljo v barvi pudra, lososa, pa tudi ciklame. Izberi si tistega, ki se najbolj poda k tvoji preostali športni opremi, prednost pisanih pajkic pa je tudi ta, da boš v mraku bolj vidna kot v črni.

Športne pajkice Nike, 34,90€

Zimske superge

V zimskem času so tla hladnejša, zato je priporočljivo, da si omisliš toplejše čevlje. Dobro je, da imajo superge debelejši podplat, saj bo ta poskrbel, da ti mraz ne pride do živega. Ker so tla lahko ledena, je pametno imeti čim bolj nazobčan podplat, da med tekom ne zdrsneš. Če pa se odpravljaš v hribe, nujno poskrbi še za planinske čevlje.

Superge Puma, 69,90€

Preberite še: Naslovnica Cosmopolitana buri duhove: To je zdravo?

Morda vas zanima tudi: Preprosta dejanja za več serotonina in posledično boljšo voljo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)