To je ključen karirast kos, ki ga to sezono potrebujete v omari

Glede na oprave modnih poznavalcev, ki jesensko garderobo že razkazujejo po ulicah Milana, Londona, Pariza in New Yorka, je zmagovalec jasen. Karirast suknjič, seveda!

8.10.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images, različni proizvajalci | Avtor: F. M.

To je ključen karirast kos, ki ga to sezono potrebujete v omari

Karirast suknjič je modni mutlipraktik, ki bo to jesen eden nepogrešljivih kosov skladnih stajlingov, v katerega je vredno vložiti to sezono. Trendsetterke že dobro vedo, kakšno moč ima ta glavni adut prehodnega obdobja. Zakaj ga torej opevamo?

Ni treba, da je zgolj v sivi

Lani so karirasti suknjiči ulice preplavili v odtenkih sive, letos pa si drznemo še malo dlje, tudi s kombiniranjem rumene ali rdeče. Glede na svoj tip postave izbirajte med dvema ključnima modeloma sezone. Eden je oversized in precej ohlapen model, medtem ko drugi kroj daje poudarek na zožanem pasu.

Z elegantnimi hlačami, kavbojkami ali krilom

Karirast suknjič je brezčasen kos, ki je preživel že številne trende in modne krike, hvaležen pa je tudi za kombiniranje. Lahko ga združite z elegantnimi hlačami v identičnem vzorcu, če prisegate na kostime, sicer pa se poda tudi k elegantnim črnim hlačam, hlačam v eni od barv, ki jo najdete med karami ali pa k jeansu. In ja, tudi nad maksi krilo lepo pristoji!

Seveda gre prek njega lahko tudi trenčkot

Velik del takšnih suknjičev je narejen iz volne ali vsaj mešanice volne in drugih trših materialov, zato ga lahko nadanete tudi namesto jakne. Če ni dovolj topel, pa še vedno lahko šteje kot eden od slojev, prek katerega nadanete še trenčkot.

V naših trgovinah smo zbrali nekaj lepih modelov karirastih suknjičev, ki jih najdete v spodnji fotogaleriji.

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)