Modne napovedi, zaradi katerih se veselimo jeseni

Kaj nam prinaša jesen? Modno razburljivo prihodnost!

24.8.2019 ob 6:00 | Foto: Arhiv proizvajalcev | Avtor: Da. M.

Modne napovedi, zaradi katerih se veselimo jeseni

Za številne je jesen krasen letni čas prav zaradi mode, saj se zdi, da nam temperature omogočajo največ modnega izražanja. Ni treba, da smo že zaviti v veliko, toplo puhovko, hkrati pa le ena lahka oblekica ni dovolj. Tako si lahko dovolimo več plastenja, kombiniranja in modnega eksperimentiranja. Vsaka nova sezona pa prinaša nove trende, in če se bodo nekateri izoblikovali šele na ulicah, vseeno lahko napovemo, kaj so modni oblikovalci in tekstilni velikani že začrtali na modnih revijah. Veliko bo romantičnih kreacij, ki dekliškemu slogu izjemno pristajajo. A v ospredju bodo prav tako oblačila, ki so jih navdihnile moške garderobne omare.

Pleteninasta kombinacija krila in puloverja bo najlepši komplet jeseni.

Veselimo se tudi pletenin, te bodo zaznamovale hladnejše dni, modni poznavalci pa predlagajo, da se v njih zavijemo kar od glave do pet. Pleteninasta kombinacija krila in puloverja bo najlepši komplet jeseni.

Napovedujemo barvno razsvetlitev

Jesen bo zagotovo sezona asimetričnih krojev in silhuet ter kombiniranja različnih vzorcev ter barv. Med slednjimi bomo po precej barvno monotonem poletju, ko so prevladovale zemeljske barve in pa seveda bela, doživeli barvno razsvetljenje. Prihajajo namreč pasteli, najbolj razburljivo pa bo kombiniranje z zeleno barvo. In srebrno! Presenečeni? Nikar, saj jo boste videli še velikokrat.

V modnem pogledu bo jesen razburljiva. Presenetljivo, veliko bolj kot poletje, ki se izteka!

Med vzorci bodo namesto črt prišli na vrsto karirasti in živalski, veselimo se tudi čipke, ki bo vpletena med pletenine in druge težje materiale. S tem bodo oblačila izražala zanimiv kontrast. Za posebne priložnosti in večerne izhode bodo jeseni v ospredju obleke, ki spominjajo na umetniško delo. Torej z opaznimi poslikavami na svojih kosih ne morete zgrešiti.

In med dodatki? Mini torbice še naprej prevladujejo in zdi se, da postajajo vedno bolj mini. Škornji pa gredo v višave. Oziroma nad kolena. Med pokrivali bo jesen v znamenju klobukov. Opogumite se!

Sedaj, ko ste trende spoznali v besedi, si jih v galeriji oglejte še na slikah. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)