Teden mode privabil tudi Tino Maze

Gospodarsko razstavišče gosti Mercedes-Benz Fashion Week, kjer smo poleg novih kreacij domačih modnih oblikovalcev ujeli tudi kup znanih Slovenk in Slovencev.

7.10.2017 ob 4:10

tina_maze_micna.jpg

Ta oktobrski konec tedna je zaznamoval slovenski teden mode, kjer se z novimi kolekcijami predstavljajo najbolj pronicljivi modni oblikovalci. Na drugem dnevu dogodka, ki se sicer konča danes, so svoje kreacije predstavili Izadora Verlič, Natasa Persuh, IVANMAN, Draž, CLICHÉ, SENS, Akultura in Peter Movrin.

Poleg modnih revij je potekala tudi okrogla miza Ali dizajn prodaja?, na kateri sta sodelovala ikona slovenskega oblikovanja Oskar Kogoj in arhitekt Jurij Sadar. Kogoj je za omenjeni modni dogodek pripravil posebno kolekcijo srebrnega nakita z imenom Skrivnosti.

mbfwlj_micna10.jpg

Med gledalci tudi Tina Maze, Zmago Jelinčič Plemeniti in Iryna Osypenko Nemec

In kot je za modne dogodke značilno, so veliko pozornosti deležni tudi njihovi obiskovalci. Med njimi so modni navdušenci z vseh vetrov, pa znani obrazi od športnikov, politikov, glasbenikov, plesalcev do estradnikov vseh vrst. V prvih vrstah smo ujeli najboljšo slovensko smučarko vseh časov Tino Maze, Zmaga Jelinčiča Plemenitega, Iryno Osypenko Nemec, Aljošo Bagolo z ženo Ivo Krajnc Bagola, manekenko Anelo Šabanagić, Majo Malnar in številne domače modne blogerke in manekenke. Manjkali niso niti redni obiskovalci tednov mode – srčna izbranka Damijana Jankovića Ursula Gawish, glasbenica Hannah Mancini in vizažistka Doroteja Premužič, v kričeči opravi pa je pred objektiv stopil tudi Milan Gačanovič. Več utrinkov z dogodka pa v spodnji galeriji.

Avtor: F. M.

Foto: Mediaspeed


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)