New York Times turiste 'pošilja' v Zoofo in k Marjeti Grošelj

Svetovni medij o dveh ljubljanskih trgovinah.

6.10.2017 ob 8:05

groselj_micna_16368X8186.jpg

Tuji mediji vse pogosteje pišejo o Ljubljani, ki je po mnenju številnih, eden teh je ljubljanski župan Zoran Janković, najlepše mesto na svetu. To vedno bolj spoznavajo tudi turisti, ki jih je v naši prestolnici vsako leto več. 

Same lepe besede so včeraj zapisali tudi na ameriškem portalu New York Times, kjer so v članku 36 Hours in Ljubljana (36 ur v Ljubljani) bralcem svetovali, kaj morajo videti in doživeti, ko so v Ljubljani.

Od Plečnikove rojstne hiše do Metelkove, pa od sprehoda skozi tržnico in obiska številnih bistrojev in lokalov, s katerimi se v Ljubljani res lahko pohvalimo. 

Katere lokale in restavracije priporočajo v članku, si preberite tukaj

zoofa_micna_suhadolnik.jpg

V članku pa seveda priporočajo tudi nekaj nakupovanja. In kam menijo, da je vredno zaviti? V Zoofo, na Bregu, kjer boste našli bogat nabor oblačil in dodatkov slovenskih modnih oblikovalcev in pa v butik naše legendarne oblikovalke torbic Marjete Grošelj na Tavčarjevi ulici.

Mična se z izbiro New York Timesa več kot strinja, odlično je, da so pri velikem mediju opazili in s tem podprli slovenske oblikovalce, ki ponujajo raznoliko modo.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Mediaspeed, Jože Suhadolnik/Delo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)