Ljubljana Fashion Week z zanimivo lokacijo

Razkrivamo datum in kraj velikega modnega dogodka.

5.10.2017 ob 9:10

ljfw_naslovna.jpg

Ta konec tedna se bo odvil  Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, ki vrata odpira danes z revijo znamke JSP. A včeraj smo izvedeli, kdaj in kje bo Ljubljana ponovno dihala za modo.

Ljubljana Fashion Week, ki vsako leto preseneča z lokacijami, tudi tokrat ne bo razočaral. Revije si bomo namreč lahko ogledali v povsem novem delu garažne hiše Kozolec, kar obljublja najdaljšo brv v zgodovini tedna mode. Presežke pa najdemo tudi v številu povabljenih oblikovalcev. Ljubljanski teden mode jih bo gostil kar 30, poleg slovenskih oblikovalcev, bodo svoje kreacije predstavili tudi talenti iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Madžarske.

Iz Slovenije si bomo ogledali znamke: 

BARBARA VRBANČIČ, BRLAN, DAVID BACALLI, JANJA VIDEC, MAJA ŠTAMOL, "MALA ČRNA OBLEKA", NATASAHRUPIC, NIKA RAVNIK, OFR – OLGAFACESROK, PETJA ZOREC, PRINCIP BY MOJCA CELIN, SANIJA REJA ASKE, SIMONA KOGOVŠEK, THINGS I MISS , TINA VERBIČ

Od tujih pa bomo spoznali:

TUTU HANDMADE HATS, CELENI, KAFTAN STUDIO, KATARINA RADOVIĆ, LORÉ STUDIO, LUDUS, LUKABU, MAISON MARQUIZE, MAKS, MARTINI VESTO, MATEYANEIRA, NEO
DESIGN, NITOYA, SELMA STARFINGER. 

LJFW, ki bo potekal med 6. in 9. novembrom, misli tudi na modni jutri in zato bodo svojo priložnost na modni pisti dobili tudi mladi oblikovalci, študenti prvega in drugega letnika oblikovanja tekstilij in oblačil s Fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem.

Foto: Mimi Antolovič


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)