Slovenska znamka spodnjega perilo po podporo na Kickstarter

Perilo za tiste, ki želijo ravnati trajnostno, odgovorno in etično, predvsem pa cenijo delo drugih.

12.10.2021 ob 5:15 | Avtor: A. J.

Slovenska znamka spodnjega perilo po podporo na Kickstarter

Nova slovenska znamka trajnostnega, etičnega perila Good For Good Active se je s 30. septembrom podala v kampanjo za pridobivanje zagonskih sredstev kickstarter. Gre za projekt, ki v materialu temelji na preji, regenerirani iz zavrženih ribiških mrež, poslovno pa na družbeno odgovornem, etičnem oblikovanju, razvoju in proizvodnji izdelkov ter storitev.

Izdelki so namenjeni vsem, ki želijo ravnati trajnostno, odgovorno in etično, predvsem pa cenijo delo drugih. Pomembno poslanstvo znamke je ravnanje v dobro človeka, ohranjanje čim več delovnih mest v tistem delu gospodarstva, ki temelji na samoiniciativnosti, ustvarjalnosti, pravičnosti, energiji posameznikov in majhnih skupinah.

Material je poleg spodnjega perila uporaben tudi v športu, še zlasti v plavanju. Aktivno perilo Good For Good, ki ga je oblikovala Petra Grmek Green in je izdelano v podjetju Jazon, d. o. o., je večnamenski set nedrčka in bikini hlačk, ki ustreza zahtevam sodobnega aktivnega življenjskega sloga in potrebi po trajnostnem pristopu k proizvodnji oblačil.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)