Pomeni to konec trpljenja v visokih petah?

Od doma boste odšli v visokih, se vrnili v nizkih petah, a preobuti se vam ne bo treba.

24.12.2015 ob 12:30

pete5.jpg

Vsaka ženska dobro pozna težavo, imenovano, kako izbrati prave čevlje. Kajti, roko na srce, udobni niso vedno lepi in lepi ne ravno udobni. Vsaj kar zadeva pete. Če ste med tistimi, ki prisegate na visoke, ki so zjutraj povsem znosne, popoldne malce neprijetne, zvečer, ko se vračate domov pa že pošteno boleče, imamo za vas dobro novico. In sicer po zaslugi pariške modne kreatorke Tanye Heath, ki je oblikovala prav posebne čevlje s snemljivo peto.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Prav ti so razlog, da vam od sedaj v službo ne bo več potrebno nositi dodatnih čevljev, ki bi jih obuli, ko bi hoja v visokih petah postala nevzdržna. Dovolj bo, če boste v torbici imeli zgolj dodatni peti. 

Čevlji so na trgu zagotovo novost. S pritiskom na gumb je mogoče odstraniti visoko, deset centimetrsko peto in jo zamenjati z nižjo, ki meri le pet centimetrov. Lahko pa čevlje spremenite tudi v balerinke. Poleg višine pet lahko spreminjate tudi njihovo obliko, dizajn, barvo in vse to samo s klikom na gumb.

A ne veselite se prehitro. Za par čevljev, ki jih pri nas še ni na tržišču, je potrebno odšteti od 400 do 700 evrov, a kljub temu se v Parizu dobro prodajajo, njihova snovalka pa namerava z njimi kmalu prodreti tudi na ameriški trg in nato še na vse druge.

Avtorica: M. F.

Foto: instagram tanyaheathparisfrance


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)