Osem stajlingov s kavbojkami, ki so osvojili ulice

Kdo pravi, da kavbojke niso primeren kos za delo v pisarni? Če jih pravilno skombinirate, so lahko prav šik.

1.10.2016 ob 5:15

prva.jpg

Kavbojke ostajajo eden večnih in najbolj hvaležnih oblačilnih kosov, ki jih lahko kombiniramo na tisoče načinov. Za nekaj navdiha smo zbrali osem kombinacij, ki so to jesen najbolj priljubljene.

Downloads2.jpg
Z elegantno srajco

Čeprav kavbojke načeloma niso kos, ki bi bil primeren za bolj svečane in celo poslovne priložnosti, pa z nekaj pravilnega kombiniranja lahko postanejo tudi to. Za bolj strogo eleganco oblecite kabojke iz temnega jeansa. Svetle so primernejše za bolj sproščene priložnosti, a so v kombinaciji s srajco lahko še vedno zelo elegantne.
Downloads3.jpg

Trendovsko privihane

Goli gležnji ostajajo najbolj množično posvojen trend zadnjih nekaj sezon. Čeprav se nekateri iz prekratkih oz. privihanih hlač norčujejo, pa nam že pogled na kombinacije neznancev na ulici povedo, da se je trend prijel in kot kaže se bo obdržal še nekaj časa. Najdlje do prvega snega, upamo. Krajše modele lahko najdete že v vsaki trgovini, najlažji trik pa je ta, da nekajkrat privihate model hlač v "pravilni" dolžini, ki ste ga nosili lani.


Downloads1.jpg
Pod prehodnim plaščkom

Jesen je čas, ko iz omar potegnemo tiste plaščke, ki so pretanki za zimo, a ravno prav šik, da z njimi zajadramo v hladnejši del leta. Plastenje oblačil se je že od nekdaj izkazalo za dobro izbiro, večino plaščkov pa modne navdušenke nosijo kar odpete, tako, da plapolajo za njihovim korakom.
Downloads.jpg
Z volnenim puloverjem

Čeprav bomo pogrešali poletje in kratka oblačila, pa imajo volneni puloverji tisti pridih domačnosti, ki nas prijazno objame in pogreje tudi na zoprn in siv ponedeljkov dan. Bonus točke, če ste ga spletle same, ali vsaj s pomočjo babice.

Avtor: F. M.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)