Od pik do monstere

Predstavljamo najbolj priljubljene potiske tega poletja.

27.6.2017 ob 6:05

03_vzorci.jpg

Sonce, vročina, sadni sladoled, ledeni čaj in velika sončna očala. K temu seveda spadajo vpadljivi potiski, zdaj res ni čas za enobarvne kombinacije in dolgočasno skrivanje v neopaznost.

Če smo se lansko poletje zavijali v velike rože, je tokrat, seveda, drugače. Priljubljeni so trije vzorci; drobno cvetje, pike in listi. Kaj je vsem trem zapovedim skupno? Vsaka na svoj način ustvari retro pridih.

Pike

Pike se letošnje poletje znajdejo na srajcah, oblekah, krilih, kopalkah in modnih dodatkih. Kose boste našli pri vseh cenovno dostopnih znamkah, pikice pa so v svoje kreacije vključili tudi pri modnih znamkah Gucci, Monse, Comme des Garcons in Dolce & Gabbana.

Potisk listov

Zeleni listi sobnih rastlin bodo razveselili ljubitelje retro sloga, ki so tudi svoj dom spremenili v urbano džunglo. V modo in monstere zaljubljene ženske se tako že oblačijo v bluze z velikimi zelenimi listi, ki so jih modni oblikovalci namestili še na plaščke, suknjiče, čevlje, torbice in celo zaščitne kape. Med oblikovalskimi znamkami se z zelenjem spogledujejo Max Mara, Sophia Webster in Edie Parker.

Majhne cvetlice

Kako ljubko je drobno cvetje, ki krasi bluze in plise krila! Od enega ekstrema k drugemu, od velikih, buhtečih cvetov, ki so bili obvezni lani, do drobnega, nežnega cvetja, ki nas boža letos. Zagotovo marsikateri kos s takšnim vzorcem najdete v omari svoje mame ali babice, ustvarili pa so jih tudi pri Gucciju in Dolce & Gabbani.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Getty Images, Cover Images, Mango


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)