Nova modna imena, ki jih ne gre spregledati

Novosti, ki si jih bomo želeli v garderobni omari.

21.2.2023 ob 10:10 | Foto: Raden Prasetya/Unsplash | Avtor: E. N.

Nova modna imena, ki jih ne gre spregledati

Vsaka sezona s seboj prinese tudi modne novosti, ki se znajdejo na seznamu želja vsake navdušenke. Seveda pa to niso le določeni kosi. Zadnja leta namreč postajajo vse pomembnejše znamke in vsako sezono se poleg modnih velikanov pojavi novo ime, ki navduši ozaveščeno sceno.

Zelo težko je napovedovati, katere znamke bodo v tem letu priljubljene, saj se smernice v modni industriji spreminjajo hitro in so odvisne od različnih dejavnikov, kot so spremembe v okusih in navadah potrošnikov ter v kulturnih in družbenih normah, pa tudi od dejavnosti in ustvarjalnosti posameznih oblikovalcev in znamk. Kljub temu lahko opazimo, da se nekatera imena pogosteje pojavljajo na rdečih preprogah in tednih mode.

Napovedi za leto 2023 prinašajo kup novosti, ki si jih bomo zaželeli v garderobni omari, od plaščev do krznenih kap. Danes naštevamo imena in kose, ki jih bomo pogosto videvali na modnih pistah, ulicah in seveda družabnih omrežjih.

Veldon Salim

Vroča znamka prihaja iz Indonezije, v zadnjem času pa navdušuje z izjemno čutnimi kreacijami in nežnimi kroji iz pletenin, ki so videti zelo romantično. Navdušile so celo urednike modne biblije Vogue.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vel don sa lim (@veldonsalim)

Xylk Lorena

Filipinskega dizajnerja mnogi primerjajo s kultnim Virgilom Ablohom, saj s svojimi izdelki očitno in domiselno postavlja ogledalo družbi in modnim velikanom. Navdušil je predvsem s svojo interpretacijo najdražjih in najbolj zaželenih torbic na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYLON MANILA (@nylonmanila)

Bad Binch TongTong by Terrence Zhou

Znamka ponuja izjemno drzne in prepoznavne kreacije, ki so jih v zadnjem času vzljubile največje hollywoodske zvezde. V njih smo videli Kris in Kylie Jenner, nadela si jih je tudi pevka Lizzo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Desirée Iyama

Afriško znamko bi lahko označili za naslednji vroči hit poletja, saj navdihuje z ljubkimi oblekami, ki so mešanica romance in zapeljive večerne elegance. Vse skupaj so začinili z živahno barvno paleto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desirée Iyama (@desireeiyama)

Emma Brewin

Pozimi bo navduševala znamka Emma Brewin s svojimi toplimi pokrivali, ki so trenutno velik hit med zvezdniki pop kulture. Gre za klobučke različnih oblik in barv, ki so narejeni iz kakovostnega umetnega krzna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMMA BREWIN (@_emmabrewin_)

Preberite še: Pozor, preden prvič oblečete novo oblačilo, obvezno storite to

Morda vas zanima tudi: Genialen trik naših babic za vedno dišeče omare


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)