Ne boš verjela, kateri kroj hlač se vrača v modo

Kroj, na katerega smo že skoraj pozabili, se vrača.

16.5.2021 ob 5:30 | Foto: Mango, Instagram | Avtor: E. N.

Ne boš verjela, kateri kroj hlač se vrača v modo

Če si v zadnjem času obiskala kakšno trgovino ali pa se odpravila na spletni lov za novo garderobo, ti je gotovo že jasno, da se hlače na korenčka počasi poslavljajo iz mode. Po več kot desetletju kraljevanja na lestvici priljubljenosti jih to sezono prehitevajo široke hlače najrazličnejših krojev.

Od zvonca do popolnoma ravnih hlačnic, ki so po možnosti še malce natrgane ali pa pisano potiskane, nas spominjajo na začetek tisočletja in v naše omare vračajo nostalgijo po letih, ko smo tako oblečene hodile v šolo. V modnih trgovinah pa bo to poletje kraljeval še en kroj, ki smo ga pozabile v preteklosti in si morda celo obljubile, da ga nikdar več ne nadenemo nase. Govorimo o širokih hlačah na črto, ki jih na spletnih omrežjih imenujejo tudi »dad pants« in so bile nekoč velik hit, nato pa so se kaj hitro poslovile iz naših omar. No, letos se vračajo v velikem loku in prav zanima nas, kako hitro jih bomo sprejele nazaj v svoja življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Penello (@annapenello)

Modne gurujke, blogerke in nekatere slavne osebnosti so trend seveda že obrnile sebi v prid in moramo priznati, da se nam ta čuden kroj hlač kar naenkrat zdi prav privlačen. Sicer se še ne moremo čisto odločiti, ali nam je bolj po godu kombinacija s športnimi ali elegantnimi zgornjimi kosi, definitivno pa lahko zatrdimo, da se odlično podajo k supergam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cátia Barge (@the.c.style)

Ker to poletje s seboj prinaša tudi žive barve, bodo tudi široke hlače letos v trendu v najrazličnejših odtenkih. Posežemo lahko po rumeni, oranžni, fuksiji, živo zeleni ali pa kateri drugi. Možnosti za kombiniranje je skoraj nešteto in tako lahko k pisanim hlačam dodaš tako srajco kot tudi kakšen pristrižen top.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ThanksToFashion مهشيد (@thankstofashion)

Skratka, pusti svoji domišljiji prosto pot in prepričani smo, da boš tudi ti to sezono ta modni kos popolnoma vzljubila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashionindividual (@jennifer_casimiro)

Preberite še: Sončna očala te oblike bodo ključni modni kos poletne sezone

Morda vas zanima tudi: Pet modnih blogerk, ki so odličen navdih, ko ne veš, kaj obleči


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)